Ευχαριστίες σε όλο το Ιατρικό Νοσηλευτικό και Λοιπό προσωπικό

Την 3η Απριλίου Ομάδα Ιατρών του Νοσοκομείου μας σε συνεργασία με την Ομάδα Ιατρών του Ωνασείου Νοσοκομείου πραγματοποίησαν λήψη οργάνων από δότη ηλικίας 56 ετών, ο οποίος κατέληξε από Αγγειακό Εγκεφαλικό Επεισόδιο.
Η καρδιά εδόθη στο Ωνάσειο Νοσοκομείο.
Οι νεφροί στο Λαϊκό και Ιπποκράτειο Νοσοκομείο αντίστοιχα.
Οι κερατοειδής στο Οφθαλμιατρείο Αθηνών.
Η επέμβαση ήταν επιτυχής και η μετεγχειρητική πορεία είναι ομαλή
Στο σημείο αυτό θα ήθελα εκ μέρους της Διοίκησης να εκφράσω τα θερμά συλλυπητήρια μας στην οικογένεια του θανόντος και παράλληλα τον θαυμασμό μας για την γενναιοδωρία και τον ανθρωπισμό του, που θα έχει σαν αποτέλεσμα να συνεχιστεί η ζωή κάποιων συνανθρώπων μας.
Η προετοιμασία του δότη έγινε στη ΜΕΘ του ΠΓΝΠ με τη συνεργασία των Ιατρών Εντατικολόγων : κ. Αρέθα Δ., Παπαμιχαήλ Χ., Σκλάβου Χ., Καραμούζο Β. και των ειδικευομένων Γεωργακοπούλου Α., Μπλάνη Β., υπό τον συντονισμό της Αναπληρώτριας Καθηγήτριας κ. Φλίγκου Φωτεινής.
Στη Χειρουργική Ομάδα συμμετείχαν η Ομάδα του Ωνασείου Νοσοκομείου, για την λήψη των νεφρών η ομάδα του κ. Ιωάννη Μαρούλη, για τους κερατοειδείς ο κ. Μενέλαος Κανάκης, ενώ αναισθησιολογική κάλυψη από την κ. Ελ. Σίντου.
Η Διοίκηση του ΠΓΝΠ εκφράζει τις ευχαριστίες σε όλο το Ιατρικό Νοσηλευτικό και Λοιπό προσωπικό που συμμετείχε στην όλη διαδικασία, για την υποδειγματική δουλειά τους και την εξαιρετική συνεργασία τους.
Η ΔΙΟΙΚΗΤΡΙΑ
ΠΑΝΑΓΟΥΛΑ ΜΑΜΜΗ