(ΦΩΤΟ)-ΑΧΑΪΑ: Διανομή ειδών ατομικής υγιεινής από τον Δήμο Δυτικής Αχαΐας

advertisement

 

Στις 1, 2 και 3 Απριλίου ο Δήμος Δυτικής Αχαΐας διαμέσου του τομέα Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης σε συνεργασία με την Κ.Ε.Δ.ΔΥ. και το Διευρυμένο Κέντρο Κοινότητας (Κεντρική Δομή και Παράρτημα Ρομά) προέβησαν σε διανομή ειδών ατομικής υγιεινής στους ΡΟΜΑ που κατοικούν στον Δήμο. Η διανομή των ειδών αυτών έγινε στα πλαίσια καταπολέμησης της εξάπλωσης του νέου κορωνοϊού στους καταυλισμούς και τα σπίτια των ΡΟΜΑ σε διάφορες περιοχές του Δήμου. Συνολικά 365 οικογένειες παρέλαβαν είδη ατομικής υγιεινής (καθαριστικό υγρό γενικής χρήσης και σαπούνια).

Ο αγώνας ενάντια στην καταπολέμηση της εξάπλωσης του νέου κορωνοϊού απαιτείται να είναι συνεχής και διαρκής, τα δύσκολα είναι ακόμα μπροστά μας, για τον λόγο αυτό επιβάλλεται κάθε μέρα να λαμβάνονται μέτρα και να αναλαμβάνονται πρωτοβουλίες που θα συμβάλλουν στην όσο το δυνατόν καλύτερη αντιμετώπιση του.

Η Δημοτική Αρχή εναρμονισμένη σε αυτή την τακτική έχοντας συνεχή συνεργασία και επαφή με όλους τους αρμόδιους φορείς της πολιτείας έλαβε, λαμβάνει και θα συνεχίσει να λαμβάνει συνεχώς μέτρα για την πρόληψη, ενημέρωση και στήριξη όλων των ευαίσθητων πληθυσμιακών ομάδων και της τοπικής μας κοινωνίας συνολικά, ώστε να ξεπεράσουμε την κρίση αυτή με τις λιγότερες το δυνατό απώλειες και επιπτώσεις.