ΑΧΑΪΑ: Πολλές συλλήψεις από την Αστυνομία – Σε μία περίπτωση οδηγός εξύβρισε ένστολους εν ώρα ελέγχου!

Συνελήφθη, χθες το πρωί, στο Αίγιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, ένας 30χρονος , διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αιγίου, σύμφωνα με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης ενός έτους και τεσσάρων μηνών για απόπειρα κλοπής και απείθεια.

Για παράνομη είσοδο και διαμονή στη Χώρα

Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, στο Αίγιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, πέντε αλλοδαποί, ηλικίας από 22 έως 33 ετών, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που τους διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι είχαν εισέλθει και διέμεναν παράνομα στην Χώρα.

Για εξύβριση, απειλή, απείθεια και παράβαση Νομοθεσίας Περί Όπλων.
Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 40χρονος αλλοδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, εξύβρισε και απείλησε τους αστυνομικούς, ενώ σε σωματικό έλεγχο που ακολούθησε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε ένα πτυσσόμενο μαχαίρι.

Σύλληψη για μέθη

Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα, στο Αίγιο, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 17χρονος , διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε αυτοκίνητο υπό την επήρεια μέθης.

Επιπλέον, από τον έλεγχο των εγγράφων του, προέκυψε ότι του στερούταν άδειας ικανότητας οδήγησης.