Επιτέλους – τέλος στην Ανεπάρκεια-Υλικά και μέτρα προστασίας τώρα

Το Σωματείο Εργαζομένων Γ. Ν. Πατρών «Ο Ιπποκράτης» σε ανακοίνωσή του υπογραμμίζει τις ελλείψεις υλικών και τις πρόσφατες οδηγίες του ΕΟΔΥ καθώς θέτονται σε κίνδυνο οι εργαζόμενοι, οι νοσηλευτές, οι γιατροί και όλες οι ειδικότητες που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του αγώνα κατά της πανδημίας.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση επισημαίνει:

Εδώ και αρκετές ημέρες φωνάζουμε για τα ελλιπή μέτρα προστασίας, χωρίς δυστυχώς κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα.

Απέναντι σ’ αυτήν την «κραυγή αγωνίας», είδαμε την πρόσφατη απαράδεκτη και προκλητική οδηγία του ΕΟΔΥ, που θέλει όλους μας να οδηγηθούμε ως «πρόβατα στην σφαγή» όπως χαρακτηριστικά και πολύ εύστοχα αναφέρει και η ομοσπονδία μας, η ΠΟΕΔΗΝ.

Όταν λοιπόν βλέπουμε

Η επιστημονική γνώση και άποψη, που ήταν και η επίσημη οδηγία μέχρι πρότινος να ισοπεδώνεται ή αν το θέλετε να εναρμονίζεται και μάλιστα ανωμάλως, να επαναπροσδιορίζεται χωρίς ίχνος ντροπής με τις ελλείψεις υλικών, για τις οποίες θα πρέπει να επαναπροσδιοριστούμε, θέτοντας σε κίνδυνο χιλιάδες Εργαζόμενους Νοσηλευτές, Ιατρούς και άλλες ειδικότητες που είναι στην πρώτη γραμμή του αγώνα

Αντιλαμβάνεστε ότι δεν απομένει τίποτε άλλο από τον δρόμο του αγώνα

Μήπως λοιπόν πρέπει Όλοι, Νοσηλευτές – Ιατροί και άλλες Ειδικότητες να βγούμε στους δρόμους και να διαμαρτυρηθούμε γι’ αυτά τα ελλιπέστατα μέτρα προφύλαξης, για να προλάβουμε την πιθανή μόλυνσή μας και κατ΄ επέκταση καραντίνα μας, που θα κοστίσει πολύ στο υγειονομικό σύστημα, αλλά και την διασπορά του ιού, ζητήματα που από τύχη δεν έχουν συμβεί.

Επιτέλους – τέλος στην Ανεπάρκεια. Υλικά και μέτρα προστασίας τώρα.

 

Σωματείο Εργαζομένων Γ. Ν. Πατρών «Ο Ιπποκράτης»