Στο «στόχαστρο» προέδρου μεγάλης ελληνικής ομάδας ο Καρέρα-Ανάβουν «φωτιές» στην ΑΕΚ

SUPERLEAGUE / ÁÑÇÓ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)

Η… μεταγραφή της χρονιάς ήταν για την ΑΕΚ ο Μάσιμο Καρέρα, καθώς ανέλαβε μία σχεδόν διαλυμένη και απογοητευμένη ομάδα και κατάφερε να τη μεταμορφώσει. Μέσα σε λίγους μήνες η Ένωση όχι μόνο βελτιώθηκε αισθητά και κέρδισε πάλι τον κόσμο της που επί Καρντόσο… ωρύονταν ότι δεν θα ξαναπατήσουν στο γήπεδο, αλλά κατάφερε να γίνει διεκδικήτρια και της δεύτερης θέσης.

Ο Ιταλός κόουτς λοιπόν ομολογουμένως έχει κάνει εξαιρετική δουλειά σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα και η ανακοίνωση των «κιτρινόμαυρων» ότι συνεχίζουν μαζί και για την επόμενη σεζόν, χαροποίησε τους φίλους της και παράλληλα δυσαρέστησε προέδρους άλλων ομάδων.

Ο Καρέρα κατάφερε μέσα σε λίγους μήνες να «φτιάξει» ξανά το όνομά του και μπορεί αυτός να… ψάχνονταν πριν τον κορωνοϊό μόνο για το ιταλικό πρωτάθλημα, ωστόσο υπήρχαν ομάδες από άλλες χώρες που θα του έδιναν ένα καλό συμβόλαιο και δυνατό μπάτζετ για να τον «κλέψουν» από την ΑΕΚ.

Εκτός από τη Μάλαγα και ένα τουρκικό κλαμπ, υπήρξαν κι άλλες ομάδες που τον πλησίασαν για να ρωτήσουν εάν ήταν πρόθυμος να αφήσει την ΑΕΚ, ωστόσο δεν κατάφεραν να τον πείσουν. Υπάρχει όμως κι μία πληροφορία-βόμβα που κυκλοφορεί τις τελευταίες ημέρες για τον Ιταλό κι ίσως μας απασχολήσει στο μέλλον.

Συγκεκριμένα, έγινε γνωστό πως υπάρχει σουπερλιγκάτη ομάδα, προφανώς από τις μεγάλες, η οποία έχει σχηματίσει θετικό report για τον προπονητή της ΑΕΚ και οι άνθρωποί της εκτιμούν πως έχει όλα τα προσόντα, ώστε με το σωστό μπάτζετ να κατακτήσει τίτλους στη χώρα μας.

Μάλιστα, άνθρωποι που ασχολούνται με το θέμα, ανέφεραν χαρακτηριστικά, πως εάν μπορούσε ο πρόεδρος να τον πάρει από την ΑΕΚ, θα έδινε αύριο το πρωί τα κλειδιά στον Καρέρα. Μήπως σας πάει κάπου το μυαλό;