H EAΠ παραχωρεί το γήπεδό της στη μάχη του κορωνοϊού

Την παραχώρηση του κλειστού της γυμναστηρίου στον Άγιο Διονύση αποφάσισε η διοίκηση της ΕΑΠ, προκειμένου να συμβάλει στη μάχη κατά του κορωνοϊού.

Σε ανακοίνωση της αναφέρονται:

“Η Διοίκηση της ΕΑΠ, ενός από τα πλέον ιστορικά αθλητικά σωματεία της Πάτρας που «γεννήθηκε» μέσα από την ίδια την κοινωνία την οποία εδώ και 93 χρόνια υπηρετεί πιστά, συμεριζόμενη τη δύσκολη συγκυρία και αναλαμβάνοντας το μερίδιο της συλλογικής ευθύνης και αλληλεγγύης που της αναλογεί αποφάσισε:

Να διαθέσει το ιδιόκτητο κλειστό αθλητικό της γήπεδο στην οδό Ηπείρου 8 & Φαβιέρου στην Ελληνική Πολιτεία προκειμένου να χρησιμοποιηθεί, αν και εφόσον χρειαστεί, για τις ανάγκες αντιμετώπισης της πανδημίας του κορωνοιού.

Το γήπεδο θα βρίσκεται στη διάθεση των Υγειονομικών αρχών και των συντονιστικών οργάνων για όσο διάστημα διαρκέσει η λαίλαπα του ιού, ώστε κατά την κρίση σας και βάσει των αναγκών που υπάρχουν να αξιοποιηθεί ως ένας ακόμη χώρος για την φιλοξενία δράσεων που θα έχουν ως σκοπό την αντιμετώπιση του φονικού ιού.

‘Όπως έχει δηλώσει και ο Έλληνας Πρωθυπουργός η «χώρα μας βρίσκεται σε πόλεμο μ’ έναν αόρατο εχθρό». Κι από την πρώτη γραμμή της «μάχης» δεν θα μπορούσε να λείπει ένας άγρυπνος «φρουρός», όπως είναι η ΕΑΠ, η οποία με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και συλλογικής υπευθυνότητας και αλληλεγγύης αποφάσισε να συμβάλει με όλες τις δυνάμεις της στην αντιμετώπιση της πανδημίας.
‘Ολοι αυτές τις ημέρες «Μένουμε σπίτι» κι αφήνουμε έξω τον κορωνοιό που μπορεί να λυγίζει την ανθρώπινη ζωή, όχι όμως και την αξιοπρέπεια και την θέληση προσφοράς.

Είμαστε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε συνεργασία.
Καλή Δύναμη στο δύσκολο έργο σας και καλά αποτελέσματα για το συμφέρον ολόκληρης της κοινωνίας”.