ΑΧΑΪΑ: Ανησυχία στην Αιγιάλεια για τη συνάθροιση πολλών στις Τράπεζες – «Κινδυνεύει να τιναχτεί στον αέρα αν συμπεριφερόμαστε έτσι χαλαρά»!

Την ανησυχία του για την «χαλαρότητα» με την οποία αρκετοί, δυστυχώς, συμπολίτες έχουν πάρει τα μέτρα προφύλαξης κατά του κορωνοϊού, εκφράζει ο δήμαρχος Αιγιαλείας κ. Δημήτρης Καλογερόπουλος, μιας και το πρωί της Δευτέρας παρατηρήθηκε συνωστισμός σε κεντρικά σημεία της πόλης και ιδιαίτερα κοντά σε τράπεζες. Ο κ. Καλογερόπουλος επικοινώνησε με τον διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Αιγίου κ. Βασίλη Ροδόπουλο, ο οποίος συμμερίστηκε την αγωνία του δημάρχου για την όλη κατάσταση.
Όπως υπογραμμίζει ο κ. Καλογερόπουλος, οι πολίτες πρέπει να καταλάβουν πως τα δύσκολα είναι ακόμα μπροστά μας και πως οι άσκοπες μετακινήσεις και συναθροίσεις, πέραν του ότι απαγορεύονται, μπορούν να γίνουν η αιτία να εξαπλωθεί στην πόλη ο επικίνδυνος ιός, με απρόβλεπτα και δυσάρεστα αποτελέσματα. «Μένουμε σπίτι, τηρούμε όλα τα μέτρα προφύλαξης, προστατεύουμε τους εαυτούς μας και τους δικούς μας ανθρώπους. Δεν πρέπει να πάει χαμένη η προσπάθεια όλων μας από την αδιαφορία ολίγων. Έχουμε μπροστά μας έναν μεγάλο αγώνα που κινδυνεύει να τιναχτεί στον αέρα αν συμπεριφερόμαστε έτσι χαλαρά» τονίζει ο δήμαρχος σε δήλωσή του.