ΠΑΤΡΑ: Η Ιατρική Εταιρεία στηρίζει την Εθελοντική Αιμοδοσία – Σήμερα στην πλατεία Γεωργίου

Με επιστολή της προς τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Αχαΐας, Χαράλαμπο Μπονάνο, η Ιατρική Εταιρεία Δυτικής Ελλάδας ενημερώνει ότι στηρίζει την εκστρατεία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για ενίσχυση της εθελοντικής αιμοδοσίας. Στο πλαίσιο αυτό κάλεσε τα μέλη της, αλλά και το ευρύτερο κοινό να ανταποκριθούν στο κάλεσμα των υγειονομικών αρχών για προσφορά αίματος.
Από την πλευρά του, ο Αντιπεριφερειάρχης ευχαρίστησε την Ιατρική Εταιρεία Δυτικής Ελλάδας για την άμεση ανταπόκρισή της, τονίζοντας ότι με την συγκέντρωση αίματος συμβάλλουμε όλοι στην τεράστια προσπάθεια που καταβάλλεται για την επάρκεια αίματος και παράλληλα στέλνεται ένα ισχυρό μήνυμα αλληλεγγύης, που είναι απαραίτητο ώστε να μπορέσουμε όλοι μαζί να υπερβούμε την υγειονομική κρίση.
Υπενθυμίζεται ότι η κινητή μονάδα αιμοδοσίας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας λειτουργεί ταυτόχρονα με την κινητή μονάδα του ΠΓΝΠ στην Πλατεία Γεωργίου της Πάτρας, κατά τις παρακάτω ημέρες και ώρες :

Κυριακή: 29/3/2020 9:30-13:30

advertisement

Be the first to comment on "ΠΑΤΡΑ: Η Ιατρική Εταιρεία στηρίζει την Εθελοντική Αιμοδοσία – Σήμερα στην πλατεία Γεωργίου"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.