ΠΑΤΡΑ: Τελευταία ημέρα, σήμερα, για αιτήσεις για προσλήψεις 8μηνιτών στην Περιφέρεια – Για κάλυψη θέσεων

Στην κάλυψη τεσσάρων θέσεων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (οκτώ μηνών), για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της προχωρά η Περιφερειακή Ενότητα Αχαΐας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.
Οι θέσεις που θα καλυφθούν αφορούν στις παρακάτω κατηγορίες εκπαίδευσης και ειδικότητες: Μία θέση Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης κτηνιάτρων, μία θέση ΠΕ μηχανικών, μία θέση ΤΕ διοικητικού και μία θέση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης χειριστών μηχανημάτων έργου. Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει μία μόνο αίτηση και για θέσεις μίας μόνο κατηγορίας προσωπικού (ΠΕ ή ΤΕ ή ΔΕ).
Λόγω της εξάπλωσης του κορονοϊού, συνιστάται η υποβολή των αιτήσεων να γίνεται με συστημένη επιστολή. Σε περίπτωση που υπάρξουν αυτοπρόσωπες υποβολές αιτήσεων, θα υπάρχει κουτί στην είσοδο της διεύθυνσης Διοίκησης, όπου θα ρίχνουν τους φακέλους οι αιτούντες.
Οι αιτήσεις θα πρωτοκολλούνται αυθημερόν και ο ενδιαφερόμενος θα μπορεί να τηλεφωνήσει στην υπηρεσία την επόμενη ημέρα για να μάθει τον αριθμό πρωτοκόλου της αίτησής του, εφόσον το επιθυμεί.
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων έως σήμερα 30/3/2020.