Οι συμπολίτες να μπορούν να εξυπηρετούνται κατ’ οίκον!

Λαμβάνοντας υπ’όψιν τη δύσκολη συγκυρία και για να περιορίσουμε όσο δυνατόν περισσότερο τις μετακινήσεις μας, ζητάμε από τα μέλη μας να μας απαντήσουν ποιοι κάνουν διανομή κατ’οίκον. Είναι μία προσπάθεια ενημέρωσης των συμπολιτών μας έτσι ώστε να μη χρειάζεται να βγαίνουν έξω να ψωνίζουν, τουλάχιστον τα είδη που μπορούν να τους τα φέρνουν στο σπίτι τους οι συνάδελφοί μας Έμποροι!
Γι αυτό το λόγο ζητάμε από όλα τα μέλη μας, επιχειρηματίες της περιοχής να στείλουν στον Εμπορικό Σύλλογο Αιγιαλείας, ακόμα και στο Messenger του Προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Αιγιαλείας, τις ώρες που κάνουν διανομή, τα τηλέφωνά τους και όλα τα στοιχεία που χρειάζονται για να τα δημοσιοποιήσουμε στη σελίδα του Συλλόγου έτσι ώστε όλοι οι συμπολίτες να μπορούν να εξυπηρετούνται κατ’ οίκον!! ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ, Μειώνουμε τις μετακινήσεις στις απολύτως απαραίτητες!! (ήδη από την περασμένη εβδομάδα έχουν σταλεί mail και έχουν γίνει και τηλεφωνικές επικοινωνίες. Η λίστα είναι σχεδόν έτοιμη)!!

με τιμή

ο Πρόεδρος

Χ . Παπαδόπουλος

advertisement

Be the first to comment on "Οι συμπολίτες να μπορούν να εξυπηρετούνται κατ’ οίκον!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.