Και οι παίκτες της Παναχαϊκής (και της Σούπερ Λιγκ 2) για το 800άρι

Υποψήφιοι για το επίδομα των 800 ευρώ και οι παίκτες της Παναχαϊκής! Ο πρόεδρος της Super League 1, Μηνάς Λυσάνδρου, και ο πρόεδρος των Super League 2 και Football League, Λεωνίδας Λεουτσάκος, ζήτησαν με Κοινή επιστολή προς τον Υπουργό Εργασίας, Γιάννη Βρούτση, και τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη ,από την Πολιτεία οι ποδοσφαιριστές των εθνικών κατηγοριών να λάβουν το επίδομα των 800 ευρώ που έχει εξαγγείλει η κυβέρνηση λόγω του κορονοϊού.
Ο Μηνάς Λυσάνδρου και ο Λεωνίδας Λεουτσάκος δημιούργησαν κοινό μέτωπο προκειμένου να ζητηθεί από την Κυβέρνηση να ενταχθούν οι ποδοσφαιριστές των εθνικών κατηγοριών στη διευρυμένη λίστα του ΚΑΔ για το επίδομα των 800 ευρώ που έχει εξαγγελθεί.
Σε μια προσπάθεια να αντιμετωπιστεί η διακοπή λειτουργίας των επιχειρήσεων, η Κυβέρνηση προχώρησε στο συγκεκριμένο μέτρο, το οποίο βέβαια περιλαμβάνει μόνο όσους είναι καταγεγραμμένοι στην ΕΡΓΑΝΗ. Κάτι που δεν ισχύει για τους ποδοσφαιριστές εν προκειμένω, οι οποίοι όμως ζητούν με αυτόν τον τρόπο να ενταχθούν στο ευρύτερο νομοθετικό πλαίσιο κατ’ εξαίρεση.