Αυτός είναι το φαβορί αυτή τη στιγμή για αντι-Πιτίνο-Το παλεύει και για top όνομα!

Ο Παναθηναϊκός, όπως κάθε μεγάλη ομάδα, έχει σκέψεις για το μέλλον. Προς το παρόν μόνο σκέψεις μπορούν να γίνουν. Πρώτιστο μέλημα είναι η υγεία και το πόσο γρήγορα θα ξεπεραστεί ο ιός, που έχει εξαπλωθεί σε όλο τον κόσμο.

Αν όλα κυλήσουν έτσι, όπως θέλουμε, ο Παναθηναϊκός και ο κάθε Παναθηναϊκός θα αρχίσουν να σκέφτονται πιο σοβαρά την επόμενη μέρα. Και αφού δουν πως θα είναι τα οικονομικά δεδομένα. Γιατί η οικονομική κατάσταση δεν θα είναι πλέον η ίδια, μετά τον ιό. Η μετά τον κορωνοϊό εποχή θα είναι πολύ δύσκολη σε πολλά μέτωπα και δη στο οικονομικό.

Αυτό που λέγεται είναι ότι ο Παναθηναϊκός το πιο πιθανό είναι του χρόνου να προχωρήσει με τον Γιώργο Βόβορα. Να το κάνει αυτό, γιατί τον εμπιστεύεται, γιατί ξέρει την ομάδα τόσα χρόνια ως βοηθός, γιατί στα λίγα παιχνίδια, που έχει κοουτσάρει τα έχει πάει εξαιρετικά, γιατί επίσης οι επιλογές στην αγορά είναι ελάχιστες.

Απόφαση οριστική δεν έχει παρθεί και ούτε πρόκειται όσο είναι τα πράγματα έτσι με τον ιό. Αλλά είναι σίγουρο ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος πριν αποφασίσει, θα κάνει τις προσπάθειές του και με άλλους προπονητές. Και κυρίως με τον Δημήτρη Ιτούδη, ο οποίος στην ουσία είναι παιδί της ομάδας, αφού υπηρέτησε το “τριφύλλι” επί 13 χρόνια στο πλευρό του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Ο Ιτούδης είναι κορυφαίος προπονητής και όλες οι ομάδες θα τον ήθελαν στον πάγκο τους. Και ο Παναθηναϊκός θα τον ήθελε το καλοκαίρι που μας έρχεται για να κάνει τη νέα αρχή που επιθυμεί.

Για τον Ομπράντοβιτς ξέρουν στον Παναθηναϊκό ότι είναι απίθανο να έρθει, όπως είναι σχεδόν απίθανο και του Γιασικεβίτσιους. Όχι ότι είναι εύκολο του Ιτούδη, αλλά στην περίπτωσή του υπάρχουν κάποια θετικά δεδομένα. Όπως το ότι έκανε αυτό που ήθελε με την ΤΣΣΚΑ, παίρνοντας δύο Ευρωλίγκες. Και ότι το να φτιάξει τον νέο Παναθηναϊκό θα είναι μία ακόμη πρόκληση στην καριέρα του.

Το μέλλον θα δείξει τι τελικά θα γίνει, αλλά νέα να περιμένουμε από τον Μάιο και μετά για τον λόγο που όλοι γνωρίζουμε.