ΠΑΤΡΑ: Έκκληση για τρόφιμα από το “Φωτεινό Αστέρι” απ’ αυτούς που έσπευσαν σε Σούπερ Μάρκετ

Κάνουμε μία έκκληση πρώτα από όλα σε όλους αυτούς που έσπευσαν σε σούπερ μάρκετ και άδειασαν τα ράφια… Υπάρχουν τρόφιμα για όλους ….όμως δυστυχώς κάποιες οικογένειες δεν έχουν χρήματα να αγοράσουν ούτε ένα κιλό μακαρόνια ούτε ένα κουτί γάλα για τα παιδιά τους. Το φωτεινό αστέρι που στηρίζει πάνω από 500 οικογένειες άδειασε η αποθήκη τροφίμων παρακαλούμε όλους να βοηθήσουν με ότι μπορεί ο καθένας….. τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να δείξουμε την ανθρωπιά μας σε αυτές τις οικογένειες που μας έχουν ανάγκη… Η φιλανθρωπία σας σε αυτές τις δύσκολες ώρες που περνάμε θα είναι σωτήρια για τα παιδιά .. Κοιτάξτε τα παιδιά σας στα μάτια και φανταστείτε πώς θα ήταν αν δεν είχατε να τους δώσετε απλά λίγο γάλα…… Να σας ευχηθούμε υγεία υπομονή και όλα κάποια στιγμή θα φαντάζουν σαν ένα μακρινό όνειρο… Γιατί είμαστε Έλληνες και ξέρουμε να μαχόμαστε..

θα παραμείνουμε ανοιχτοί πρωινές ώρες 10.00 -14.00 όπου θα δεχόμαστε τρόφιμα μόνο για τις άπορες οικογένειες με όλα τα μέτρα ασφαλείας.

advertisement

Be the first to comment on "ΠΑΤΡΑ: Έκκληση για τρόφιμα από το “Φωτεινό Αστέρι” απ’ αυτούς που έσπευσαν σε Σούπερ Μάρκετ"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.