Δημ. Φροξυλιάς: «Έρημη πόλη η Πάτρα…»

Συνέντευξη στο αθλητικό πόρταλ της Κύπρου balla, παραχώρησε ο μέσος της Παναχαϊκής, Δημήτρης Φροξυλιάς και μεταξύ άλλων τόνισε:

«Η Πάτρα είναι μία έρημη πόλη. Ο κόσμος σιγά-σιγά αντιλαμβάνεται το μέγεθος της κατάστασης, εμείς ως χώρα πήραμε γρήγορα τα μέτρα και έχω την εντύπωση πως δε θα συναντήσουμε μεγάλο πρόβλημα τις επόμενες ημέρες. Η Πάτρα είναι άδεια, ο κόσμος προσέχει και έτσι πρέπει να συνεχίσουμε όλοι, ακολουθώντας τις συμβουλές από την Κυβέρνηση και τους ειδικούς
Για την καθημερινότητα εν μέσω του κορονοϊού ο Δημήτρης Φρυξολιάς πρόσθεσε: «Η αλήθεια είναι ότι έχουμε δυσκολευτεί όλοι οι ποδοσφαιριστές διότι χάσαμε το ρυθμό μας. Οι προπονήσεις διακόπηκαν για δύο εβδομάδες, πήραμε ένα πρόγραμμα για το σπίτι, αλλά με δυσκολία μπορούμε να το ακολουθήσουμε, διότι τα μέτρα είναι περιοριστικά. Στη φυσική κατάσταση θα μείνουμε πίσω, ας ελπίσουμε να περάσει όλο αυτό και να γυρίσουμε υγιείς στις υποχρεώσεις μας. Αν σκεφτούμε με τη λογική δε θα γυρίσουμε στις προπονήσεις, θα πάρει αρκετό χρόνο και το θεωρώ απίθανο. Καθημερινά διαβάζουμε δυσάρεστες ειδήσεις και αν δε σταματήσουν, δε μπορούμε να σκεφτόμαστε το ποδόσφαιρο».
Για το μέλλον του ο Δημήτρης Φροξυλιάς είπε: «Το συμβόλαιο με την Παναχαϊκή τελειώνει, αλλά δε γνωρίζω εάν θα μείνω στην ομάδα ή θα συνεχίσω αλλού την καριέρα μου. Δεν με ενοχλεί που όλα πηγαίνουν πίσω, ας μείνουμε σπίτι για το καλό μας».