Τα τρία σενάρια που φέρεται να εξετάζει η UEFA για την ολοκλήρωση της σεζόν

ÓÕÍÁÍÔÇÓÇ ÔÏÕ ÐÑÏÅÄÑÏÕ ÔÇÓ UEFA ÁËÅÎÁÍÔÅÑ ÔÓÅÖÅÑÉÍ ÌÅ ÔÏÍ ÐÑÙÈÕÐÏÕÑÃÏ ÊÕÑÉÁÊÏ ÌÇÔÓÏÔÁÊÇ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÔÁÔÉÁÍÁ ÌÐÏËÁÑÇ / EUROKINISSI)

Συνεχίζονται οι διεργασίες στην UEFA προκειμένου να ολοκληρωθεί ομαλά η τρέχουσα αγωνιστική σεζόν στην Ευρώπη, η οποία οδηγήθηκε σε διακοπή λόγω της έξαρσης του κορονοϊού.

Μάλιστα, σύμφωνα με την Equipe, η Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία φέρεται να εξετάζει τρία σενάρια για να μην υπάρξει κάποιο πρόβλημα τόσο με τα εγχώρια πρωταθλήματα όσο και με τις αναμετρήσεις σε Champions και Europa League.

Βάσει του ρεπορτάζ της εφημερίδας, η UEFA σκέφτεται να προχωρήσει σε… περικοπές στις διοργανώσεις της (Champions League, Europa League) τόσο για φέτος όσο και για του χρόνου, για να ολοκληρωθούν χωρίς προβλήματα τα πρωταθλήματα.

Το δεύτερο σενάριο είναι η ολοκλήρωση όλων των υποχρεώσεων μέχρι τις 30 Ιουνίου, από τη στιγμή που έχει αναβληθεί το φετινό EURO, κάτι που αν δεν μπορεί να συμβεί ίσως ενεργοποιήσει το τρίτο σενάριο, που είναι ολοκλήρωση της χρονιά στις 31/08, κάτι που θα έχει επιπτώσεις στην επόμενη χρονιά, καθώς θα χρειαστεί να μειωθούν αγώνες.