(Φωτο)-Πάνος Χατζηκουτσέλης: Η τελευταία φωτογραφία που ανέβασε στο Facebook

Θρήνο στο χώρο του θεάτρου προκάλεσε η είδηση του θανάτου του ηθοποιού Πάνου Χατζηκουτσέλη

Ο αγαπημένος ηθοποιός έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 74 ετών και τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή το μεσημέρι της Παρασκευής ο φίλος του Άγγελος Πυριόχος.

Ο Πάνος Χατζηκουτσέλης έκανε την πρώτη του εμφάνιση στην τηλεόραση, στην σειρά «Αναδυόμενη», το 1978 από την ΥΕΝΕΔ. Συνέχισε την πορεία του στην τηλεόραση ως ένας εξαιρετικός καρατερίστας, σε εμβληματικές παραγωγές, όπως «Μαντάμ Σουσού», «Η ζωή του Αττίκ», φτάνοντας στο 1996. Εκεί μπήκε στην καρδιά όλων, ενσαρκώνοντας τον «Παπαπέτρου» στην σειρά «Εκείνες και Εγώ», στο πλάι του Γιάννη Μπέζου.

Τραγική ειρωνεία, πριν λίγες μέρες με μια φωτογραφία από συνεργασία του στο θέατρο ο ηθοποιός είχε αποχαιρετήσει στο facebook τον αγαπημένο του Κώστα Βουτσά γράφοντας: «Καλοκαίρι 1986. Θέατρο ΠΑΡΚ. Επιθεώρηση: ‘ΑΝΤΡΕΑ ΖΑΠΑΤΑ’ Εγώ – ως Μελίνα και ο Κώστας – Λυσιστράτη… Μία από τις πολλές φορές που συνεργάστηκα μ’ αυτό το υπέροχο πλάσμα… Καλό σου ταξίδι Κώστα μου…».

Δείτε τη φωτογραφία που είχε ανεβάσει με τον Κώστα Βουτσά στη Gallery:

panos-xatzikoutselis1.jpg
01
Ο αγαπημένος ηθοποιός έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 74 ετών και τη δυσάρεστη είδηση  έκανε γνωστή το μεσημέρι της Παρασκευής ο φίλος του Άγγελος Πυριόχος.Facebook

Η έκκληση της οικογένειάς του

Την ίδια ώρα, η οικογένεια του αγαπημένου ηθοποιού απήθυνε έκκληση σε όποιον θέλει αντί στεφάνων να δώσει τα χρήματα στο ΤΑΣΕΗ (ταμείο αλληλοβοήθειας των ηθοποιών).

Δείτε το μήνυμα της οικογένειας του Πάνου Χατζηκουτσέλη στο Facebook: