Tελετή Παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας: Αύριο το πρωί ζωντανά στην ΕΡΤ Sports από το Παναθηναϊκό Στάδιο

Η Ολυμπιακή Φλόγα είναι έτοιμη να ταξιδέψει στην Ιαπωνία. Αύριο, Πέμπτη 19 Μαρτίου, η ΕΡΤ Sports φέρνει στις οθόνες των τηλεθεατών την Τελετή Παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας που θα πραγματοποιηθεί στο Παναθηναϊκό Στάδιο. Η απευθείας σύνδεση θα ξεκινήσει στις 11:15 σε μια τελετή που θα πραγματοποιηθεί παρουσία της Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου.
Το πρόγραμμα της Τελετής Παράδοσης, λιτό και προσαρμοσμένο στις ανάγκες προστασίας της δημόσιας υγείας, θα παρακολουθήσει ολιγομελής αντιπροσωπεία της Οργανωτικής Επιτροπής των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο. Θα γίνει χωρίς την παρουσία κοινού, ενώ για το καλλιτεχνικό μέρος θα φροντίσουν η χορογράφος Άρτεμις Ιγνατίου, η πρωθιέρεια Ξανθή Γεωργίου και μια μικρή ομάδα αποτελούμενη από δέκα ιέρειες. Τελευταίοι λαμπαδηδρόμοι εντός του Παναθηναϊκού Σταδίου από πλευράς των Ελλήνων θα είναι ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Κατερίνα Στεφανίδη που θα παραδώσει και τη Φλόγα στους Ιάπωνες.

Η ΕΡΤ θα καλύψει την Τελετή Παράδοσης σε εικόνα υψηλής ευκρίνειας (HD). Στην περιγραφή θα είναι ο Δημήτρης Χατζηγεωργίου.