ΠΑΤΡΑ: Σε επιφυλακή και συνεχείς περιπολίες για υψηλό αίσθημα ασφάλειας των πολιτών – Μέτρα της ΕΛ.ΑΣ σε όλη την πόλη

Σε ύψιστο βαθμό επιφυλακής, βρίσκονται το τελευταίο διάστημα, όλες οι αστυνομικές υπηρεσίες της περιφέρειας, για την αποτροπή της δράσης διαρρηκτών, που προφανώς βλέπουν το υποχρεωτικό κλείσιμο των επιχειρήσεων, ως μια «χρυσή» ευκαιρία, για να δράσουν.
Στο πλαίσιο αυτό, η αστυνομία έχει εντείνει τα μέτρα ασφάλειας, με συνεχείς περιπολίες στο κέντρο της Πάτρας και στην περιφέρεια, και προχθές τα ξημερώματα, προχώρησε στην επ’ αυτοφώρω σύλληψη δύο δραστών που μόλις είχαν «μπουκάρει» σε κλειστή επιχείρηση για να κλέψουν από το ταμείο.

Όπως δηλώνει ο περιφερειακός αστυνομικός διευθυντής, ταξίαρχος Απόστολος Μαρτζάκλης, το τελευταίο διάστημα, εφαρμόζονται σε όλη την περιφέρεια, αυξημένα μέτρα ασφάλειας, και περιπολίες ειδικά για την προστασία των ιδιωτικών επιχειρήσεων που έχουν κλείσει λόγω των μέτρων κατά του κορονοϊού. Μάλιστα, για τον σκοπό αυτό, έχουν διακοπεί άδειες πολλών αστυνομικών, που επέστρεψαν πίσω στις θέσεις τους, για να συνδράμουν στην διατήρηση του κλίματος ασφάλειας.
Οι αστυνομικές υπηρεσίες της περιοχής, βρίσκονται σε επιφυλακή για να διατηρήσουν υψηλό το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών.