MasterChef 4: Η αποχώρηση της Μαριάννας – «Η μαγειρική δεν τελειώνει εδώ»

Στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο ο Σωτήρης Κοντιζάς ανακοίνωσε πως υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν η Μαριάννα Πουλμεντή, ο Δημοσθένης Μασαλλάς και ο Ηρακλής Αποστολίδης.

Η Μαριάννα βρέθηκε προτεινόμενη μαζί με τον Δημοσθένη και τον Ηρακλή, καθώς είχαν το χειρότερο αποτέλεσμα στη δοκιμασία αντιγραφής. Οι τρεις υποψήφιοι έπρεπε να έχουν φωτογραφική μνήμη για να ετοιμάσουν το γεύμα που ζητήθηκε από τους κριτές.

Από την τριάδα θεώρησαν πως το καλύτερο πιάτο αντιγραφής το είχε ο Δημοσθένης, με την Μαριάννα και τον Ηρακλή, που την προηγούμενη ημέρα άκουσε πολύ αρνητική κριτική, να περιμένουν με αγωνία να ακούσουν το αποτέλεσμα. Τελικά, οι Λεωνίδας Κουτσόπουλος, Πάνος Ιωαννίδης και Σωτήρης Κοντιζάς αποφάσισαν να αποχωρήσει από το MasterChef η Μαριάννα.

 

«Φεύγω… Δεν μετάνιωσα τίποτα από τη στιγμή που μπήκα μέχρι και τώρα που φεύγω. Ούτε για τα λάθη μου ούτε για τίποτα. Χαίρομαι που ήρθα αν και παραδέχομαι πως θα ήθελα να κάτσω κι άλλο», είπε στην συνέχεια η Μαριάννα μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος. «Δεν τελειώνει εδώ η μαγειρική».

 

 

MasterChef: Τρεις φορές την εβδομάδα λόγω κορονοϊού
Tα επεισόδια του «MasterChef 4», που παρακολουθούμε αυτές τις ημέρες από το Star, έχουν γυριστεί, αρκετές εβδομάδες νωρίτερα, πριν την παγκόσμια διασπορά του κορονοϊού και σε κάθε περίπτωση, πολύ πριν την επιβολή των περιοριστικών μέτρων στη χώρα μας. Για το λόγο αυτό και για την προστασία τόσο των διαγωνιζομένων όσο και των εργαζόμενων στο πλατό αλλά και στο σπίτι του «MasterChef 4» η παραγωγή της εκπομπής έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα κατά τα γυρίσματα, με παρουσία γιατρού.

Ωστόσο, το Star προχωρά στη μείωση της εβδομαδιαίας προβολής επεισοδίων. Δηλαδή από πέντε επεισόδια, πλέον θα μεταδίδονται τρία, κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στις 21:00, ενώ άγνωστο ακόμα παραμένει τι μέλλει γενέσθαι με τη μετάδοση των Master class κάθε Κυριακή απόγευμα.

Στο επόμενο επεισόδιο η ομαδική δοκιμασία: