(Φωτο)-Το συγκινητικό μήνυμα της Μαρίας Κωνσταντάκη για τον κορονοϊό

Οι εκπρόσωποι της εγχώριας showbiz ακολουθούν το μήνυμα του Υπουργείου Υγείας και μένουν σπίτι τους προληπτικά εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού.

Αρκετοί, μοιράζονται στα social media τις σκέψεις τους με τους διαδικτυακούς τους φίλους.

Η ηθοποιός Μαρία Κωνσταντάκη, μέσω ενός μηνύματος στο Instagram, μοιράστηκε και εκείνη με τη σειρά της, τις σκέψεις της και προκάλεσε συγκίνηση.

Αναφερόμενη σε μια δύσκολη περίοδο που πέρασε που βίωσε στο παρελθόν, αλλά και στο τώρα, θέλησε να ευχαριστήσει το άτομο που την στήριξε και ήταν δίπλα της.

«16 Ιουνίου 2016 . Τριήμερο του Αγίου Πνεύματος στην Τζια σε ένα ειδυλλιακό σπίτι (εδώ παίρνετε ματι την πισίνα του) με ιδανική παρέα… Όμως σας διαβεβαιώ ήταν η πιο σκοτεινή κ θλιμμένη περίοδος της ζωής μου που έληξε περίπου 1 1/2 χρόνο μετά…

3 1/2 χρόνια αργότερα κλεισμένη στο σπίτι μου στο κέντρο της Αθήνας 5η μέρα «καραντίνας» κ είμαι ευγνώμων.. Που είμαι καλά σωματικά κ ψυχικά και που το ίδιο ισχύει κ για τους δικούς μου ανθρώπους (εύχομαι κ για όλο τον κόσμο αλήθεια).

Είμαι ευγνώμων που έχω την διαύγεια να δω το δάσος κ να μην κολλήσω στο δέντρο… Γιατί υπάρχουν πολύ μεγαλύτερες δυστυχίες κ καταστροφές απ το να χάσω 5 ,10 , 50 βόλτες.

Είμαι ευγνώμων που μένω σπίτι για να μην διαδώσω τον ιό (σε περίπτωση που τον έχω) κ έτσι νιώθω ότι βάζω άλλο ένα μικρό δικό μου λιθαράκι στην συνέχεια του κόσμου όπως τον γνωρίζουμε κ τον αντιλαμβανόμαστε…

Είμαι ευγνώμων που δεν έχω πανικό , που διατηρώ την αισιοδοξία μου, που έχω κατανόηση για αυτούς που δεν την παλεύουν όπως εγώ , που έχω υπομονή κ πειθαρχία… Και περισσότερο απ όλα είμαι ευγνώμων γιατί όλα τα παραπάνω  ,σκεπτικό κ πράξεις είναι ΕΠΙΛΟΓΗ μου.. ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ στάση απέναντι σ αυτό που ονομάζεται κορονοϊός

Κι είναι το λιγότερο που μπορώ να κάνω κ το κάνω με χαρά γιατί αισθάνομαι ότι το οφείλω σ αυτό το δώρο που λέγεται ΖΩΗ. Σ ευχαριστώ @olgad όχι μόνο για αυτό το όμορφο κλικ αλλά κυρίως γιατί μου (ξανά)θύμισες τη διαδρομή .Απ το 16 μέχρι το 20 .. Ευγνώμων κ γι αυτό..» έγραψε η Μαρία Κωνσταντάκη.