ΠΑΤΡΑ: Σήμερα η συνέλευση Μεριδιούχων της πρώην «Αχαϊκής» Συνεταιριστκής Τράπεζας – Προάσπιση των συμφερόντων

«Με απόφαση του ΔΣ καλούνται τα μέλη του Συλλόγου σε Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί σήμερα Δευτέρα 16 Μαρτίου 2020 και ώρα 18.30 στην αίθουσα του Εμπορικού και Εισαγωγικού Συλλόγου Πατρών (Πλ. Γεωργίου Α΄ , αριθ. 25α) με την εξής Ημερήσια Διάταξη θεμάτων:
1.Ενημέρωση για τις μέχρι σήμερα ενέργειες του Συλλόγου σχετικά με την προάσπιση των συμφερόντων των μεριδιούχων της Αχαϊκής Συνεταιριστικής Τράπεζας.
2. Ενημέρωση για πρόσθετα ένδικα μέσα.
3. Ενέργειες της άτυπης Πανελλήνιας Ένωσης Συλλόγων Μεριδιούχων Συνεταιριστικών Τραπεζών υπό εκκαθάριση για την κατάργηση με νομοθετική ρύθμιση της ευθύνης του πολλαπλασίου.
4. Απολογισμός για τoν προηγούμενο Χρόνο, υποβολή Έκθεσης της Εξελεγκτικής Επιτροπής, έγκριση πεπραγμένων του απερχόμενου ΔΣ και Προϋπολογισμός για την τρέχουσα ετήσια περίοδο.
5. Εκλογή Τριμελούς Εφορευτικής Επιτροπής και αναπληρωματικών μελών
6. Εκλογή για την ανάδειξη των μελών του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και της Εξελεγκτικής Επιτροπής.
Γνωστοποιείται ότι τελευταία ημέρα υποβολής υποψηφιοτήτων για την ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου (κλπ. οργάνων Διοίκησης), είναι η 28.02.2020.
Σε περίπτωση μη απαρτίας (50% + 1 των εγγεγραμμένων μελών) η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί την επόμενη Δευτέρα 23 Μαρτίου 2020 στην ίδια αίθουσα και ώρα ( χωρίς νέα ειδοποίηση).
Οι αιτήσεις εγγραφής μελών και υποβολής υποψηφιοτήτων κατατίθενται στα Γραφεία του Συλλόγου (Πλ. Γεωργίου 25α), ώρες γραφείου (τηλ. 2610-273257).