Άμεση απολύμανση όλων των δημοσίων και δημοτικών χώρων

Την άμεση απολύμανση όλων των δημοσίων και δημοτικών χώρων που βρίσκονται εντός του δήμου μας, δημαρχείο, δημοτικά κτίρια, κλειστά γυμναστήρια, κτλ όπως άλλωστε κάνουν στην πλειοψηφία τους αρκετοί δήμοι στην χώρα, παρόλο που κάποιοι ειδικοί δεν το προτείνουν, ζήτησε μεταξύ άλλων ο τ. Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας και Επικεφαλής της Συνεργασίας Δυμαίων Πολιτών Χρήστος Νικολάου, στη σημερινή έκτακτη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο της Κάτω Αχαΐας.

Στη σύσκεψη, συμμετείχε και ο Διευθυντής του Κέντρου Υγείας Κάτω Αχαΐας, ιατρός Τάσος Γιακουμής στο πρόσωπο του οποίου ο Χρήστος Νικολάου ευχαρίστησε από βάθος καρδιάς όλους τους εργαζόμενους στον χώρο υγείας στην χώρα μας ιατρικό κ νοσηλευτικό προσωπικό καθώς κ στο Κ.Υ Κ. Αχαΐας για την πολύτιμη συνεισφορά τος στο κοινωνικό σύνολο και ιδιαιτέρως αυτές τις δύσκολες ώρες που περνά η χώρα αλλά και ολόκληρος ο πλανήτης.
Στη συνέχεια ο τ. Δήμαρχος ζήτησε από τη δημοτική αρχή να συσταθεί άμεσα Επιτροπή Κρίσεων στο δήμο μας και να συνεδριάζει σε τακτά χρονικά διαστήματα. Ακόμη να υπάρξει ιδιαίτερη μέριμνα για όλους τους υπαλλήλους του δήμου Δυτικής Αχαΐας και ειδικότερα σε αυτούς που βρίσκονται στον τομέα καθαριότητας κ συνάψει άμεσα σύμβαση με ιατρό εργασίας.
Πρότεινε εκ νέου, να συνεδριάσει το ΔΣ, ώστε ο δήμος μας να ζητήσει από την ΔΕΗ την αναστολή όλων των διακοπών ρεύματος από την υπηρεσία καθώς επίσης και αναστολή από οφειλών στον Δήμο _ Δευαδ.
Μάλιστα χαρακτηριστικά ανέφερε ότι : «…οι ελεύθεροι επαγγελματίες περνούν πλέον πολύ δύσκολα διότι η εισπραξιμότητά τους είναι μηδενική και αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους».
Κλείνοντας ο Χρήστος Νικολάου επισημαίνει ότι τώρα είναι η ώρα της ατομικής ευθύνης καθώς κ κοινωνική. Ιδιαίτερα στο Δήμο μας λόγω της ιδιαιτερότητας των εργατών γης κ μεγάλου αριθμού ρομά.
Πειθαρχούμε στα μέτρα της πολιτείας, μένουμε σπίτι και περνάμε δημιουργικά με τα αγαπημένα πρόσωπα της οικογένειας μας.
«Συνεργασία Δυμαίων Πολιτών»