Κορωνοϊός: Είχαν ανοικτά μαγαζιά παρά την απαγόρευση -Οκτώ συλλήψεις

Σε οκτώ συλλήψεις ιδιοκτητών καταστημάτων που βρέθηκαν ανοικτά παρά την απαγόρευση για την αποφυγή διασποράς του κορωνοϊού, έχει προχωρήσει η Ελληνική Αστυνομία.

Πρόκειται κατά βάση για γυμναστήρια, κομμωτήρια, μπαρ και καταστήματα περιποίησης νυχιών τα οποία άνοιξαν παρά τη δημοσιοποίηση της απαγόρευσης.

Συγκεκριμένα, σε Νέα Σμύρνη, Καλλιθέα, Πατήσια, Κυψέλη και Παλαιό Φάληρο, οι αστυνομικοί συνέλαβαν και οδήγησαν στο αυτόφωρο προσωρινά υπεύθυνους ή ιδιοκτήτες.

Χθες το βράδυ εντόπισαν το γυμναστήριο στη Νέα Σμύρνη που ήταν ανοιχτό και μέσα υπήρχε κόσμος που έκανε γυμναστική ενώ στην Κυψέλη ένα μπαρ όπου ιδιοκτήτης φέρεται να είναι ένας αλλοδαπός ήταν ανοιχτό με τους θαμώνες μέσα στο κατάστημα. Δύο κομμωτήρια σε Πατήσια και Π. Φάληρο, ένα κουρείο στην Καλλιθέα και ένα κέντρο αισθητικής στα Πατήσια ήταν επίσης ανοικτά. Στο κομμωτήριο στο Π. Φάληρο συνελήφθησαν και οι τρεις ιδιοκτήτες που κούρευαν τα ραντεβού τους.

Την ίδια ώρα, έχουν κληθεί στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση από τη Διεύθυνση Αθηνών όλοι οι διαχειριστές των αστυνομικών τμημάτων της Αθήνας για να παραλάβουν γάντια, καθαριστικά και είδη υγιεινής τα οποία θα πρέπει να χρησιμοποιούν κατά τη διάρκεια των περιπολιών τους.