(Βίντεο)-Πλακιωτάκης για Blue Star Mykonos: Υπάρχουν ύποπτα συμπτώματα, περιμένουμε να επιβεβαιωθούν

Τις επόμενες ώρες αναμένονται τα αποτελέσματα των εξετάσεων για να επιβεβαιωθεί αν είναι θετικός στον κορονοϊό μέλος πληρώματος του πλοίου «Blue Star Mykonos».

«Κάθε περιστατικό το αντιμετωπίζουμε με ψυχραιμία και σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ. Υπάρχουν ύποπτα συμπτώματα, περιμένουμε να επιβεβαιωθούν. Πιστεύω μέχρι το μεσημέρι θα έχουμε αποτελέσματα» είπε μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας, Γιάννης Πλακιωτάκης.

Υπενθυμίζουμε ότι χθες το βράδυ μέλος πληρώματος παρουσίασε ύποπτα συμπτώματα του ιού και τελικά αποβιβάστηκε στο λιμάνι της Καβάλας και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο της περιοχής. Σύμφωνα με πληροφορίες το πλοίο απέπλευσε με τη σύμφωνη γνώμη του γιατρού του υγειονομείου της Καβάλας.

Η Τουρκία θέλει να δημιουργήσει επεισόδιο στο Αιγαίο

Ο υπουργός ρωτήθηκε για τον εμβολισμό σκάφους του Λιμενικού από τουρκική ακταιωρό στην Κω. «Είχαμε μια επικίνδυνη τακτική είναι προφανές ότι η Τουρκία θέλει να δημιουργήσει επεισόδιο στο Αιγαίο» είπε χαρακτηριστικά.

Όπως σημείωσε ο κ. Γιάννης Πλακιωτάκης «τα μέλη του Λιμενικού Σώματος ακολουθούν την εθνική στρατηγική και αυτό θα συνεχίσουν να κάνουν».

«Ασχέτως τι λέει ο Ερντογάν, διότι δεν έχει σταθερότητα, εμείς θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε οποιαδήποτε πρόκληση» κατέληξε.

 

Δείτε το βίντεο: