(Βίντεο)-Διακοπή του πρωταθλήματος στο NBA- Διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό ο Ρούντι Γκομπέρ

Τη διακοπή της σεζόν στο ΝΒΑ αποφάσισε ο Κομισάριος της λίγκας, Άνταμ Σίλβερ μετά την επιβεβαίωση ότι ο Ρούντι Γκομπέρ της Γιούτα Τζαζ είναι θετικός στον κορονοϊό. Η Τζαζ πήγε στην Οκλαχόμα Σίτι για να αντιμετωπίσει τη Θάντερ, με τον γιατρό των γηπεδούχων να μπαίνει εσπευσμένα στον αγωνιστικό χώρο λίγο πριν από το τζάμπολ της αναμέτρησης, να απαιτεί από τους παίκτες να αποχωρήσουν για τα αποδυτήρια και τον Ρούντι Γκομπέρ να βρίσκεται θετικός σε εξέταση για κορονοϊό.

Η ανακοίνωση στο Twitter

NBA

@NBA

NBA To Suspend Season Following Tonight’s Games

Προβολή εικόνας στο Twitter

Ο Γάλλος σέντερ ήταν άρρωστος τις τελευταίες μέρες, όμως ακολουθούσε την ομάδα του στα παιχνίδια της και αυτό έκανε πολύ δύσκολη τη διαχείριση της κατάστασης από τη Λίγκα, μιας και ο Γκομπέρ είχε έρθει σε επαφή με εκατοντάδες ανθρώπους.

Με συμπαίκτες, με αντιπάλους, με δημοσιογράφους, ενώ το ιδιαίτερα ανησυχητικό είναι ότι έκανε και πλάκα με μερικούς από αυτούς όταν στο τέλος μιας συνέντευξης Τύπου έπιασε ένα-ένα τα μικρόφωνα που βρίσκονταν μπροστά του.

Δεν είναι ακόμη ξεκάθαρο αν βρισκόταν στο γήπεδο στο παιχνίδι με την Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ (κάποιοι λένε πως έμεινε στο ξενοδοχείο, αν και ήθελε να παίξει έχοντας ανακτήσει τις δυνάμεις του), σίγουρα όμως η πιθανότητα να έχουν προσβληθεί από τον ιό οι συμπαίκτες του είναι μεγάλη.

Ο γνωστός δημοσιογράφος του ΝΒΑ, Έιντριαν Βοϊναρόφσκι μιλάει για την απόφαση της λίγκας