Χριστίνα Μπόμπα: Πώς κόλλησε τον κορωνοϊό

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης είναι από τα πιο ενεργά και δημοφιλή πρόσωπα στα social media. Χθες βράδυ και με αυξημένο το αίσθημα ευθύνης μέσα από το Instagram τους ενημέρωσαν τους διαδικτυακούς τους φίλους ότι κόλλησαν κορωνοϊό.

«Αισθάνθηκα την ανάγκη να σας πω ότι έχω και εγώ κορωνοϊό. Μόλις μάθαμε τα νέα, σε λίγο θα πιάσουμε και οι δύο από ένα δωμάτιο για να μειώσουμε τις πιθανότητες να τον κολλήσω» σημειώνει στο μήνυμά της στο Instagram η Χριστίνα Μπόμπα, που στο βίντεο έχει πλάι της και τον Σάκη Τανιμανίδη.

«Θεωρώ πολύ σημαντικό όσοι έχουν κορωνοϊό να βγαίνουν να το λένε, να προστατεύουν τους γύρω τους, να προστατεύουν τις ευπαθείς ομάδες. Γι’ αυτό το λόγο μπαίνουμε και οι δύο σε καραντίνα. Ο Σάκης θα επανεξεταστεί σε μία εβδομάδα» είπε μεταξύ άλλων η Χριστίνα Μπόμπα.

 

https://www.instagram.com/tv/B9m3oqKlKG8/?utm_source=ig_embed

Μετά την ανακοίνωσή τους και με δεδομένο ότι όλα τα μέσα στον πλανήτη ασχολούνται με τον κορωνοϊό το θέμα τους συζητήθηκε όπως ήταν αναμενόμενο συζητήθηκε και σε εκπομπές. Στο Happy Day αποκάλυψαν ότι το ζευγάρι είχε πάει εκδρομή στον Παρνασσό και κάποιος από την παρέα τους είχε συμπτώματα ίωσης.

«Η Χριστίνα και ο Σάκης έκαναν μία μίνι απόδραση στον Παρνασσό και ένας από την παρέα είχε συμπτώματα ίωσης, όταν έκανε το τεστ και βγήκε θετικό τότε ενημέρωσε όλη την παρέα του. Και τα παιδιά έκαναν το τεστ και η Χριστίνα βγήκε το αποτέλεσμα θετικό και αρνητικό του Σάκη», ειπώθηκε χαρακτηριστικά.