Ο Post Malone καθησυχάζει τους θαυμαστές του για την πτώση που είχε επί σκηνής

Ο Post Malone θέλησε να καθησυχάσει τους θαυμαστές του, που ανησύχησαν όταν τον είδαν να πέφτει στη σκηνή, δηλώνοντας ότι δεν είναι χρήστης ναρκωτικών ουσιών.

«Δεν παίρνω ναρκωτικά και νιώθω καλύτερα, από ποτέ στη ζωή μου», δήλωσε ο 24χρονος ράπερ και πρόσθεσε ότι αυτός είναι ο λόγος που μπορεί και ανταπεξέρχεται στις συναυλίες και κάνει όλα αυτά που κάνει επάνω στη σκηνή.

Ο μάνατζερ του Malone ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ένα βιντεάκι καθησυχάζοντας τους θαυμαστές του ράπερ. «Ευχαριστώ για την ανησυχία σας! Είμαι σίγουρος ότι θα σας ενημέρωνα εάν συνέβαινε κάτι! Πτώση κατά την εκτέλεση του “I Fall Apart” ήταν παιδιά».

Την Παρασκευή κυκλοφόρησε ένα βίντεο με τον Malone να πέφτει πάνω στη σκηνή κατά τη διάρκεια της συναυλίας του και ένα ακόμα που φαινόταν να γυρίζουν τα μάτια του όταν ερμήνευε το «Rockstar», προκαλώντας την ανησυχία των θαυμαστών του, που πίστεψαν ότι ήταν υπό την επήρεια ουσιών.

«Δεν μπορώ να υποθέσω τίποτα, αλλά είναι σαν να έχει πάρει ναρκωτικά», έγραψε ένας θαυμαστής του ράπερ στο Twitter και πρόσθεσε: «Έχουμε χάσει πάρα πολλούς καλλιτέχνες από υπερβολική δόση. Ελπίζω ότι είναι καλά».

Ωστόσο την περασμένη εβδομάδα ο Malone είχε δηλώσει στο GQ ότι έχει σταματήσει να κάνει χρήση ουσιών ύστερα από μία κρίση πανικού.

powered by Rubicon Project
Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ