ΠΑΤΡΑ: Πένθος στον ιατρικό κόσμο από τον θάνατο του Ι. Δημόπουλου – Κεφάλαιο του Πανεπιστημίου

Ο Γιάννης Δημόπουλος, πρώην καθηγητής Ακτινολογίας στο Πανεπιστήμιο Πατρών, έφυγε από τη ζωή ήρεμα, στα 81 του.
Μέχρι και πριν λίγες ημέρες, δεν παρέλειπε να δίνει το ραντεβού με την παρέα των φίλων, που συναντιούνταν για να περάσουν χαλαρές στιγμές. Μέχρι που το νήμα της ζωής του κόπηκε.
Η κηδεία του θα γίνει την αύριο Τρίτη στις 12 το μεσημέρι από τον νέο Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέου.
Ο Γιάννης Δημόπουλος, που υπηρετησε το ΠΓΝΠ ως διευθυντής του Ακτινολογικού τμήματος, και είχε μάλιστα δώσει αγώνες για την ενίσχυσή του, ήταν από τους εννέα πρώτους καθηγητές που στελέχωσαν την ιατρική σχολή του πανεπιστημίου Πατρών στα τέλη Μαΐου του 1979, μαζί με τους Μιχαήλ Μαραγκουδάκη, τακτικό καθηγητή της Εδρας Γενικής Φαρμακολογίας, Ιωάννη Ανδρουλάκη, τακτικό καθηγητή της Εδρας Χειρουργικής, Γεώργιο Δημητρακόπουλο, έκτακτο με 3ετή θητεία καθηγητή Μικροβιολογίας, Διονύσιο Μπονίκο, τακτικό καθηγητή της Εδρας Παθολ/κης Ανατομικής, Ξενοφώντα Κονδάκη, τακτικό καθηγητή της Εδρας Υγιεινής, Νικόλαο Μπεράτη τακτικό καθηγητή της Εδρας Παιδιατρικής, Απόστολο Βαγενάκη, τακτικό καθηγητή της Εδρας Παθολογίας, Εμμανουήλ Μπεχράκη, έκτακτο με 3ετή θητεία καθηγητής Οφθαλμολογίας.
Απέκτησε τρία παιδιά, την Ελλη, τον Θανάση και τον Πλάτωνα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών μετά το αιφνίδιο και θλιβερό άγγελμα του θανάτου του αγαπητού Συναδέλφου:

ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ ΙΩΑΝΝΗ

Εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος και απεφάσισε ομόφωνα:
Να καταθέσει στεφάνι στη σορό του.
Να δημοσιευθεί το παρόν στον τοπικό τύπο.
Να διαβιβαστεί το παρόν ψήφισμα στην οικογένειά του.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Άννα Μαστοράκου Γεώργιος Πατριαρχέας