Ολυμπιακός, Europa League: Ο Μαρτίνς «δείχνει» την 11αδα για το ματς με τη Γουλβς

Λίγο πριν ανακοινωθούν τα έκτακτα μέτρα πρόληψης κατά του κορωνοϊού ολοκληρώθηκε η χθεσινή προπόνηση του Ολυμπιακού.

Σίγουρα στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο δε θα ήθελαν σε καμία περίπτωση μία τέτοια εξέλιξη, αφού η ομάδα θα κληθεί να δώσει έναν από τους κρισιμότερους αγώνες της σεζόν χωρίς τη στήριξη των οπαδών της.

Ο λόγος για την αναμέτρηση με τη Γουλβς, με τον Πέδρο Μαρτίνς να αναλύει από σήμερα τους «λύκους» στους ποδοσφαιριστές του και να τους προετοιμάζει για το πρώτο παιχνίδι της φάσης των «16» του Europa League.

Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει παρακολουθήσει αρκετά την ομάδα του συμπατριώτη του, Νούνο Εσπιρίτο, και θα μεταφέρει τα συμπεράσματά του στους παίκτες.

Στο αγωνιστικό σκέλος, τώρα, ο Πορτογάλος τεχνικός φαίνεται πως έχει μόνο ένα δίλημμα για το αρχικό σχήμα. Αυτή αφορά το ένα από τα δύο «φτερά», δηλαδή να χρησιμοποιήσει τον Μασούρα ή τον Ραντζέλοβιτς στο ένα άκρο.

Από εκεί και πέρα, οι υπόλοιποι δέκα αναμένεται να είναι οι εξής: Σα, Ομάρ, Σεμέδο, Τσιμίκας, Γκιγέρμε, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Βαλμπουενά και Ελ Αραμπί. Θυμίζουμε πως είναι στο όριο των καρτών οι Μπα, Γκιγέρμε, Μπουχαλάκης, Καμαρά και Ελ Αραμπί.

Πηγή: sport-fm.gr