Εν αναμονή της επανατοποθέτησης των θέσεων ευθύνης

Από τις αρχές του μήνα που διανύουμε, έχουν υπογραφεί οι σχετικές και απαραίτητες ΔΙΑΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ, ένταξης του προσωπικού των καταργημένων οργανισμών των μονάδων του ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑ και του ΝΝΘώρακος, στον νέο ενιαίο οργανισμό του Γ.Ν ΠΑΤΡΩΝ ¨Ο ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑΣ¨.
Μετά απ΄ αυτήν την προαναφερόμενη διαδικασία, βρισκόμαστε εν αναμονή της επανατοποθέτησης των θέσεων ευθύνης, μια επανατοποθέτηση, για την οποία υπάρχει σαφής και συγκεκριμένη νομοθεσία και οδηγία, την οποία οφείλει η Διοίκηση να εφαρμόσει.
Για την πλήρη εφαρμογή αυτής της προαναφερόμενης κείμενης νομοθεσίας, που είχαμε οδηγηθεί κατά το παρελθόν σε κινητοποιήσεις, επιδιώξαμε συνάντηση με την νέα Διοίκηση, όπου πήραμε την διαβεβαίωση της πιστής εφαρμογής της κείμενης νομοθεσίας.
Θέλουμε να πιστεύουμε ότι αυτά θα εφαρμοστούν και ότι δεν θα χρειαστεί να επαναλάβουμε τις απεργιακές κινητοποιήσεις του παρελθόντος, δεδομένου ότι σ΄ αυτήν την φάση που το σύστημα υγείας δοκιμάζεται από τον κορονοϊό τέτοια φαινόμενα παράνομης εφαρμογής δεν θα υπάρξουν, αν και οι διαρροές άλλα δείχνουν.
Εν αναμονή λοιπόν…..
Κώστας Πετρόπουλος
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ¨Ο ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ¨
ΓΕΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ ¨Ο ΑΓ.ΑΝΔΡΕΑΣ¨
Από το Δ.Σ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ¨Ο ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ¨