Θρίλερ στο Καβούρι: Νεκρός 47χρονος έπειτα από επεισόδιο με 27χρονο γόνο γνωστής οικογένειας

Θρίλερ στο Καβούρι με πρωταγωνιστή γόνο γνωστής επιχειρηματικής οικογένειας.

Ο νεαρός μετά από επεισόδιο που είχε με γείτονά του, τον γρονθοκόπησε με αποτέλεσμα ο 47χρονος να αφήσει λίγες ώρες αργότερα την τελευταία του πνοή, ενώ ο 27χρονος που παρουσιάστηκε λίγες ώρες αργότερα αυτοβούλως στο αστυνομικό τμήμα Βουλιαγμένης, συνελήφθη και αναμένεται να απολογηθεί τη Δευτέρα.

Το συμβάν σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου. Ήταν λίγο μετά τις 17:30 όταν ο νεαρός γόνος της γνωστής επιχειρηματικής οικογένειας βγήκε από το συγκρότημα κατοικιών που διαμένει, στη θέση Φάρος Καβουρίου, κοντά στην αεροπορική βάση, με τη φίλη του και τον σκύλο του.

Ο 47χρονος που εκείνη τη στιγμή έτυχε να βγαίνει από το συγκρότημα είχε φραστικό επεισόδιο με το νεαρό και στη συνέχεια, όπως ο ίδιος ισχυρίζεται, του επιτέθηκε και τον δάγκωσε, με αποτέλεσμα να του ρίξει μια μπουνιά, προκειμένου να αφήσει το χέρι του.

Ο άνδρας, σωριάστηκε αιμόφυρτος στο οδόστρωμα κι ένας συγγενής του κάλεσε το ΕΚΑΒ. Όμως, οι πληροφορίες λένε πως ο ίδιος ισχυρίστηκε στους γιατρούς πως ήταν καλά και επέστρεψε σπίτι του. Στις 12:30 ξημερώματα Κυριακής, ο άνδρας άφησε την τελευταία του πνοή.

Ο νεαρός, συνοδευόμενος από τον συνήγορό του, Αλέξη Κούγια, μετέβη στο ΑΤ Βουλιαγμένης, όπου συνελήφθη. Θα παραμείνει το σαββατοκύριακο στα κρατητήρια και τη Δευτέρα αναμένεται να οδηγηθεί στην Ευελπίδων για να απολογηθεί.