ΑΧΑΪΑ: “Έφυγε” από τη ζωή ο Ανδρέας Γιαννούλης – Πένθος στον Ερύμανθο για τον Κονοτάρχη Σταυροδρομίου

Θλίψη προκάλεσε στην Τριταία ο θάνατος του επί χρόνια προέδρου της κοινότητας Σταυροδρομίου Ανδρέα Γιαννούλη.

Ο Δήμαρχος Ερυμάνθου Θεόδωρος Μπαρής και σύσσωμη η δημοτική ομάδα εκφράζουν τη βαθύτατη θλίψη τους για τον θάνατο του Ανδρέα Γιαννούλη.

«Ο Ανδρέας Γιαννούλης πιστός υπηρέτης του θεσμού της Τοπικής Αυτοδιοίκησης άφησε ανεξίτηλο το αποτύπωμα του στο Δήμο Ερυμάνθου και κυρίως στη ΔΕ Τριταίας.
Επί πολλά χρόνια διετέλεσε Πρόεδρος της Κοινότητας Σταυροδρομιού, ενώ είχε εκλεγεί και πολλές φορές δημοτικός σύμβουλος τόσο στο Δημοτικό Συμβούλιο του πρώην Δήμου Τριταίας, όσο και μετέπειτα στο σημερινό Δήμο Ερυμάνθου.
Υπήρξε δραστήριο και ενεργό μέλος της δημοτικής μας παράταξης Συνεργασία για τον Ερύμανθο, ενώ με τη δοτικότητα και το πάθος του είχε κερδίσει την εμπιστοσύνη και την εκτίμηση των συνδημοτών μας. Άνθρωπος ακέραιος, αξιοπρεπής, ειλικρινής, με αρχές και αξίες, βαθιά δημοκράτης και εκφραστής της μεγάλης προοδευτικής παράταξης πορεύτηκε δίκαια και έντιμα καθοδηγούμενος από την αγάπη και το ενδιαφέρον για τον τόπο του. Θερμά συλλυπητήρια στην σύζυγο και στα παιδιά τους. Αιώνια του η μνήμη», δήλωσε ο Δήμαρχος. Η κηδεία του θα γίνει την Παρασκευή 6 Μαρτίου στις 3.30 μ.μ. από τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Σταυροδρομίου.