Είναι 63 ετων η Ισαβέλλα Βλασιάδου; Δείτε πώς είναι σήμερα η “Μπονάτσα” και η “Ντολόρες”

Συνέντευξη στην Φωλιά των ΚουΚου έδωσε η Ισαβέλλα Βλασιάδου, η ηθοποιός που γνωρίσαμε μέσα από επιτυχημένες ελληνικές σειρές.

Είναι 63 ετων η Ισαβέλλα Βλασιάδου; Δείτε πώς είναι σήμερα η "Μπονάτσα" και η "Ντολόρες" [Βίντεο]

Η σπιρτόζα ηθοποιός ξεχώρισε στους “Αυθαίρετους”, στον ρόλο της Ντολόρες ενώ ακολούθησαν ρόλοι στις σειρές “Δυο ξένοι”, “Κωνσταντίνου και Ελένης”, όπου εμφανίστηκε ως η Γαλλίδα Ρόζμαρι, “Εντιμότατοι κερατάδες” και “Λόλα”.

ΒΛΑΣΙΑΔΟΥ

Η δημοφιλία της απογειώθηκε στα “Αλλα κόλπα”με τον Βλάσση Μπονάτσο, όπου είχε τον ρόλο της “Μπονάτσας”.

ΒΛΑΣΙΑΔΟΥ

Τελευταία φορά που την παρακολουθήσαμε σε σίριαλ ήταν στον ρόλο της Ντέπης, της φίλης της Αλεξάνδρας Παλαιολόγου, στους “Βασιλιάδες” του Mega.

Έχοντας διατηρήσει αναλλοίωτο το στιλ της και την νεανικότητά της, η ηθοποιός μίλησε για το πόσο της έχει λείψει η τηλεόραση, αλλά όπως εξήγησε αποφάσισε να αφοσιωθεί στην οικογένειά της.

“Αποσύρθηκα λόγω της οικογένειας, μετά όμως έγιναν, να μην τα ονομάσω εμπόδια ή κακοτυχίες ή γκαντεμιές… Όποτε πήγαινε να γίνει κάτι – όπως με τους Βασιλιάδες – ήταν τόσο μεγάλη επιτυχία αλλά κόπηκε το σίριαλ γιατί δεν υπήρχαν χρήματα κλπ. Μετά ήταν να κάνω ένα πάρα πολύ ωραίο σίριαλ με τον Χάρη Ρώμα αλλά πέσαμε στην περίοδο με τις άδειες των καναλιών.”

“Στο Τι θα ψυχή θα παραδώσει μωρή, ήταν πολύ ξαφνική η απομάκρυνσή μου και εγώ το έμαθα από άλλους. Από τότε δεν έχω ξαναμιλήσει με τον Ρήγα αλλά δεν του κρατάω κακία, δεν κρατάω κακία σε κανέναν”.

“Ο κοσμος στον δρόμο με φωνάζει Μπονάτσα και Ντολόρες” πρόσθεσε η ηθοποιός.

ΒΛΑΣΙΑΔΟΥ

Για τη λάθος ηλικία της στο Wikipedia η οποία γράφει ότι είναι 63 ετών (γεννημένη στις 2 Απριλίου 1956) είπε:

“Το ξέρω ότι γράφουν λάθος την ηλικία μου. Τι να κάνω, να πάρω τηλέφωνο και να πω: Γεια σας Wikipedia εκεί; Μπορείτε να διορθώσετε την ηλικία μου; Δεν ασχολούμαι. Με βλέπεις για 60; Δεν έχω κάνει και τίποτα στο πρόσωπο με βλέπεις”.