Έγκυος η Κέιτι Πέρι -Περιμένει το παιδί του Ορλάντο Μπλουμ [βίντεο]

Έγκυος στο πρώτο της παιδί είναι η διάσημη τραγουδίστρια Κέιτι Πέρι, όπως αποκάλυψε η ίδια στο βιντεοκλίπ του νέου της τραγουδιού «Never Worn White».

Το μωρό θα είναι το πρώτο για την Κέιτι Πέρι και τον αρραβωνιαστικό της Ορλάντο Μπλουμ, αν και ο 43χρονος ηθοποιός έχει ήδη ένα παιδί, τον 9χρονο Φλιν με την πρώην σύζυγό του Μιράντα Κερ.

Το νέο τραγούδι της Κέιτι Πέρι αφορά στους φόβους της για δέσμευση, ενώ ταυτόχρονα λέει πόσο έτοιμη είναι για μια ευτυχισμένη ζωή με ένα άλλο άτομο. Στο βιντεοκλίπ, η τραγουδίστρια εμφανίζεται να χαϊδεύει την κοιλιά της πάνω από ένα λευκό φόρεμα ενώ στην τελευταία σκηνή, γυρίζει στο πλάι και φαίνεται καθαρά η φουσκωμένη της κοιλιά.

 

Θα γεννήσει το καλοκαίρι
Κατά την διάρκεια ενός Instagram Live μετά την αποκάλυψη του βίντεοκλιπ στο YouTube, η Κέιτι Πέρι επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη της λέγοντας ότι είναι «ίσως το μακρύτερο μυστικό» που έχει κρατήσει ποτέ. «Έχω καθυστερήσει» λέει η τραγουδίστρια, «αλλά το ξέρατε ήδη». Στην συνέχεια, η τραγουδίστρια αποκάλυψε πως το μωρό αναμένεται να γεννηθεί το καλοκαίρι. «Πολλά θα συμβούν αυτό το καλοκαίρι, όχι μόνο θα γεννήσω – κυριολεκτικά – αλλά και κάτι που όλοι εσείς περιμένετε» είπε αναφερόμενη στο επερχόμενο άλμπουμ της.

Η τραγουδίστρια αποκάλυψε την εγκυμοσύνη της στο βιντεοκλίπ του νέου της τραγουδιού
Η Κέιτ Πέρι είπε ότι τόσο η ίδια όσο και ο Ορλάντο Μπλουμ ανυπομονούν για την άφιξη του μωρού τους., «Είμαστε ενθουσιασμένοι και χαρούμενοι» είπε στους θαυμαστές της τρώγοντας ένα αποξηραμένο μάνγκο. Η τραγουδίστρια μίλησε επίσης και για τις λιγούρες που έχει κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης της λέγοντας πως«κυριολεκτικά ποτέ δεν με ένοιαζε για τα μπαχαρικά, και τώρα κουβαλάω στην τσάντα μου ένα Tabasco».