Οδηγός ταξί για αθώωση του ηθοποιού στην υπόθεση βιασμού: «Νιώθω αδικημένος, εξοργισμένος»

Εξοργισμένος δηλώνει με την απόφαση της αθώωσης του ηθοποιού Γιώργου Καρκά ο οδηγός ταξί που τον κατήγγειλε για βιασμό.

Ο Γιώργος Καρκάς κρίθηκε αθώος για την κατηγορία βιασμού ενός οδηγού ταξί, τον Νοέμβριο του 2018, με πλειοψηφία 4-3 Στην απόφαση μειοψήφησαν οι τακτικοί δικαστές.

«Για φανταστείτε να έρθετε στη θέση μου, να ανοίξετε τα μάτια σας και να δείτε κάποιον από πάνω σας και να σας τσιμπάει τη θηλή. Για πείτε μου πόσο λογικό σας φαίνεται να κοιτάξω εγώ εκείνη τη στιγμή αν φοράει γάντια ή όχι. Το οποίο στηρίζεται σε ένα τέτοιο επιχείρημα, έτσι. Μου είπε να βγούμε έξω, μου το πρότεινε, το θυμάμαι το είπα και στο δικαστήριο και του είπα όχι δεν θέλω να βγω. Σκέψου, πριν από λίγο με είχε βγάλει να κλείσω τα φώτα και να κάνω αναστροφή στη θέα ενός αστυνομικού αυτοκινήτου. Νιώθω αδικημένος, εξοργισμένος» δήλωσε χαρακτηριστικά στον ΑΝΤ1ο 27χρονος ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν ζήτησε ποτέ λεφτά από τον ηθοποιό. «Έτυχε να συνομιλήσω κιόλας με τον πατέρα του και όταν με ρώτησε τι μπορούμε να κάνουμε ή αν θα ήταν καλύτερα να είχαμε δώσει τα χέρια στο τμήμα και να είχε λήξει εκεί η παρεξήγηση, του είπα “κύριε Αντώνη, λυπάμαι πραγματικά γιατί είστε πατέρας”».

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 η μητέρα του οδηγού ταξί δήλωσε: «Ως μητέρα κατέρρευσα. Δεν περίμενα με τόσο ισχυρά στοιχεία η δικαιοσύνη να αθωώσει και να ανοίξει τον δρόμο σε καινούριους βιαστές και δολοφόνους α δολοφονούνται και να βιάζονται κι άλλα παιδιά και να βρεθούν και άλλες μητέρες στη δική μου θέση».

Μητέρα ηθοποιού: Να μην συμβεί σε κανέναν άνθρωπο αυτό που συνέβη στον Γιώργο
Από την πλευρά της η μητέρα του ηθοποιού Γιώργου Καρκά δήλωσε μετά την απόφαση του δικαστηρίου: «Είμαι πολύ χαρούμενη σήμερα, είναι σαν να έχω ξαναγεννήσει το παιδί μου, ειλικρινά. Και απλά εύχομαι να μην συμβεί σε κανέναν άνθρωπο αυτό που συνέβη στον Γιώργο».

Η πρώτη ανάρτηση του Γιώργου Καρκά
Υπενθυμίζεται ότι σε ανάρτησή του χθες ο Γιώργος Καρκάς δήλωσε για την αθώωσή του: «Κατηγορήθηκα επειδή είμαι και όχι επειδή έκανα. Όταν σας κατηγορούν να δείχνετε το πρόσωπο σας».

" ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΗΚΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΑΝΑ" "ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΑΣ"

Δημοσιεύτηκε από Giorgos Karkas στις Τρίτη, 3 Μαρτίου 2020