Η ΑΕΚ για το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους «8» του Basketball Champions League

Ώρα Basketball Champions League, ώρα για το 1-0 στην ΑΕΚ!

Η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου επιστρέφει στις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις και στο πλαίσιο αυτό αντιμετωπίζει στο ΟΑΚΑ (21:30) τη γερμανική Βόννη κόντρα στην οποία θέλει να ανοίξει… λογαριασμό και να πετύχει την πρώτη από τις δύο νίκες που απαιτούνται προκειμένου να βρεθεί στα προημιτελικά του BCL.

Υπενθυμίζεται ότι το σύστημα διεξαγωγής άλλαξε και από φέτος για την πρόκριση απαιτούνται δύο νίκες και δεν προσμετρούνται οι διαφορές, όπως ήταν πέρυσι.

Ο Έλληνας τεχνικός είναι στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει τους Νίκο Ζήση και Νίκο Γκίκα, έτσι μοναδικός απόντας είναι ο Νίκος Ρογκαβόπουλος που συνεχίζει το πρόγραμμα αποθεραπείας του.

Από την πλευρά των Γερμανών που τερμάτισαν στην τρίτη του Δ’ ομίλου, εκτός αποστολής έμεινε ο αρχηγός της ομάδας, Άντονι ΝτιΛέο ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι θα βρίσκονται στο πλευρό της περίπου 25-30 οπαδοί της.

Τέλος, τονίζεται ότι ο νικητής του ζευγαριού αυτού, θα αντιμετωπίσει τον νικητή από το Νίμπουρκ-Μπαντίρμα, με τους Τσέχους να έχουν κάνει από χθες το 1-0, κόντρας στους αποδεκατισμένους Τούρκους.

Πηγή: sport-fm.gr