Αρναούτογλου: Αστατος ο καιρός με βροχές και καταιγίδες σε όλη τη χώρα

Αρκετά άστατος θα συνεχίσει να είναι ο καιρός μέχρι το τέλος της ημέρας, όπως έχει αναγγείλει ο μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου.

Συγκεκριμένα οι βροχές και οι καταιγίδες που έχουν ξεκινήσει από τα ξημερώματα, εξαπλώνονται σταδιακά προς τα ανατολικά της χώρας και ήδη οι περισσότερες περιοχές έχουν ανέμους και τοπικές βροχές και καταιγίδες.

Παράλληλα, οι άνεμοι θα πνέουν θυελλώδεις νότιοι στα ανατολικά, που θα φτάσουν στο Αιγαίο πρόσκαιρα μέχρι και τα 9 μποφόρ.

Μια πρόβλεψη για τον Απρίλιο
Για τους φίλους αγρότες και τα πολλά μηνύματα τους όσον αφορά κυρίως στην πορεία της θερμοκρασίας για το επόμενο χρονικό διάστημα θα έλεγα πως στο σύνολο των μακροπρόθεσμων προγνωστικών στοιχείων μέχρι και σήμερα τουλάχιστον, δεν διαφαίνεται κάποια επικίνδυνη ψυχρή εισβολή μέχρι και τα τέλη του Μάρτη.. Κάποιες μακροπρόθεσμες ενδείξεις για πρόσκαιρα αρκετά ψυχρό (από το μέσο όρο για την συγκεκριμένη χρονική περιόδο) καιρο υπάρχουν όμως για τα μέσα του πρώτου 10ήμερου του Απρίλη για την κεντρική, την ανατολική Ευρώπη, τα Βαλκάνια και οριακά για την Ελλάδα!
Ιδωμεν!