Στηρίζουμε συγκοινωνιακά αυτούς που μας στηρίζουν με πράξεις

Ο σύλλογος Τριτέκνων οικογενειών Δυτικής Αχαΐας οι Δυμαίοι καλοσώρισε την έλευση του Προαστιακού σιδηρόδρομου στην Κάτω Αχαία εχθές Σάββατο 29 Φεβρουαρίου 2020.
Την χαρά των τριτέκνων της Δυτικής Αχαίας για ένα μέσο σύγχρονο και φθηνό εκφράζει η ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ για εισιτήρια. με αξία 1,40 EURO και με μείωση για ειδικές κατηγορίες 1,00 EURO, με την προϋπόθεση να συμπεριλαμβάνονται και οι τρίτεκνοι στην κατηγορία μειωμένου εισιτηρίου και μετά την λήξη της <<τιμής γνωριμίας>> όπως και οι πολύτεκνοι ,φοιτητές κ.α. Η πίεση που ασκήσαμε απέδωσε καρπούς και θα επιμείνουμε το μέτρο αυτό να γίνει μόνιμο. Οι τρίτεκνοι της Δυτικής Αχαΐας έχουμε φωνή και μέσα από την κινητοποίησή μας με επιστολές, υποβολή παραπόνων και προτάσεων στους διευθύνοντες της ΤΡΑΙΝΟΣΕ εισακούσθηκε το αίτημά μας για μειωμένη τιμή.
Καλούμε τις οικογένειες να δώσουν δύναμη στον σύλλογο ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ για ανάλογες κινητοποιήσεις γιατί είναι το μόνο μέσο προς το παρόν που αντιπροσωπεύει τον τρίτεκνο γονέα ,η μοναδική φωνή των αιτημάτων μας να γίνει η ΤΡΙΤΕΚΝΙΑ=ΠΟΛΥΤΕΚΝΙΑ, ένα αίτημα που η επίσημη πολιτεία αρνείται να θεσμοθετήσει εδώ και χρόνια.
Αναρωτόμαστε πότε θα είναι η κατάλληλη χρονικά στιγμή;
Υπενθυμίζουμε για την εγγραφή σας καθώς και για την έκδοση εκπτωτικών καρτών κάθε Τρίτη 18:00 -20:00 στην Βιβλιοθήκη του Πολιτιστικού κέντρου Μελίνα Μερκούρη στην πλατεία Δημοκρατίας Κάτω Αχαΐα και για οποιαδήποτε πληροφορία στο τηλέφωνο 6932892808.
Ταξιδεύουμε λοιπόν με τον Προαστιακό σιδηρόδρομο και στηρίζουμε συγκοινωνιακά και αυτούς που μας στηρίζουν με πράξεις.

Δημήτρης Μπαρμπούνης