(ΦΩΤΟ)-ΠΑΤΡΑ: Ο Σύλλογος Διδασκόντων του 13ου Δημοτικού συλλυπείται την οικογένεια του Κωνσταντίνου Δημητρουλοπούλου

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του 13ου Δημοτικού Σχολείου Πατρών εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Κωνσταντίνου Δημητρουλοπούλου για τον άδικο χαμό του συζύγου και πατέρα μαθητών του σχολείου μας.
Μετά από έκτακτη συνεδρίαση τα μέλη του Συλλόγου μας αποφάσισαν: 1) Να παραστεί αντιπροσωπεία του Συλλόγου Διδασκόντων του Σχολείου στην Εξόδιο Ακολουθία, 2) Να κατατεθεί χρηματικό ποσό στην Κιβωτό της Αγάπης αντί για στεφάνι στη μνήμη του αποθανόντος, 3) Να σταλεί το παρόν στον Τύπο.
Ο Σύλλογος Διδασκόντων του 13ου Δημοτικού Σχολείου Πατρών από την πρώτη στιγμή αποφάσισε να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να στηρίξει την οικογένεια του εκλιπόντος και ειδικότερα τους μαθητές μας με κάθε τρόπο.
Παράλληλα, εκπαιδευτικοί του σχολείου, γονείς και μαθητές εκφράζουν την αγανάκτηση τους για την κατάσταση του εθνικού οδικού δικτύου Πατρών-Πύργου που έχει προκαλέσει τον θάνατο τόσων συμπολιτών μας.
Ζητάμε να ξεκινήσει ΑΜΕΣΑ η κατασκευή ενός σύγχρονου και ασφαλούς αυτοκινητόδρομου για να μην ξεκληρίζονται οικογένειες και να μη στερούνται άλλα παιδιά την αγάπη των γονιών τους.