ΑΧΑΪΑ: Ζητούν επέκταση του Προαστιακού σε Λάππα και Καλογριά – Ικανοποίηση για τρένο στην Κάτω Αχαΐα

Η έλευση του προαστιακού στην Κάτω Αχαΐα είναι γεγονός! Αναμφισβήτητα αποτελεί μία σημαντική εξέλιξη για την πόλη και το δήμο μας! Πρόκειται για ένα σύγχρονο και ασφαλές συγκοινωνιακό μέσο με μεγάλες αναπτυξιακές δυνατότητες για ολόκληρη την περιοχή!

Το γεγονός ότι φέρνει την περιοχή μας πιο κοντά σε ένα μεγάλο αστικό κέντρο όπως είναι η Πάτρα από μόνο του δεν αρκεί, μπορεί να αποτελέσει ευχή αλλά και κατάρα! Για να αποφύγουμε τις αρνητικές επιπτώσεις και να μεγιστοποιήσουμε τις θετικές πρέπει να αλλάξουμε την πόλη και τον δήμο μας! Πρέπει να γίνουμε ελκτικός τρόπος προορισμού για την Πάτρα και να αξιοποιήσουμε κάθε δυνατότητα μας ως Πόλη και ως Δήμος συνολικά!

Οφείλουμε να δημιουργήσουμε το λόγους που θα φέρουν κόσμο στην Αχαγιά και στη Δυτική Αχαΐα! Να συνδέσουμε τον προαστιακό με τις θάλασσες μας, το αεροδρόμιο και το Λάππα καλογριά! Να ομορφύνουμε τη πόλη της Κάτω Αχαΐας, καθιστώντας την καθαρή, λειτουργική και ανθρώπινη! Να δημιουργήσουμε συνθήκες ευχάριστης διαμονής και παραμονής στην πόλη μας και στην περιοχή!
Αυτά είναι τα διλήμματα και οι μεγάλες προκλήσεις που προκύπτουν με την έλευση του προαστιακού στον Δήμο μας και όχι τα παρωχημένα καλωσορίσματα, οι ξεπερασμένες αντιλήψεις «κατόπιν ενεργειών μου» και οι φωτογραφίες της προηγούμενης δημοτικής αρχής που για πέντε χρόνια και ενώ γνώριζε την έλευση του τρένου «αγρόν ηγόραζε».

Ως δημοτική αρχή χαιρετίζουμε την έλευση του τρένου στο δήμο μας και με σκέψη, οργάνωση και ενέργειες θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν να αποτελέσει ευλογία για τον τόπο μας!