(ΒΙΝΤΕΟ)-ΠΑΤΡΩΝ-ΠΥΡΓΟΥ: Εξέπληξε ο Μητροπολίτης Ηλείας – «Ο Χριστός μου είπε να πω στον Μητσοτάκη να φτιάξει το δρόμο»!

Ο Μητροπολίτης Ηλείας Γερμανός, έκανε δηλώσεις στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τη δημιουργία του νέου δρόμου Πατρών-Πύργου, έτσι ώστε να σταματήσει να υπάρχει η καρμανιόλα που έχει στοιχίσει τη ζωή σε δεκάδες ανθρώπους.

Στην ομιλία του ο Μητροπολίτης ανέφερε μεταξύ άλλων ότι ο Χριστός εμφανίστηκε στην προσευχή του και του ζήτησε να μιλήσει στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για να επισπεύσει την κατασκευή του έργου.

«Στο μικρό εκκλησάκι που έχουμε στη μητρόπολη προσευχήθηκα σήμερα το πρωί. Για πρώτη φορά ακούω το Χριστό και μου απαντάει : Γερμανέ στείλε μήνυμα στον πρωθυπουργό να δώσει εντολή στον υπουργό του να αρχίσει ο δρόμος Πάτρα – Πύργος – Ολυμπία – Τσακώνα αμέσως. Το μεταφέρω στον κύριο πρωθυπουργό και τον παρακαλώ εκ μέρους όλων μας εδώ όσων βρισκόμαστε να δώσει εντολή στον υπουργό Υποδομών να αρχίσει ο δρόμος γρήγορα για να σταματήσουν οι θάνατοι, να δούμε λίγο καλύτερη μέρα στην Ηλεία, για να μπορούμε να περπατάμε και να είμαστε με τα αυτοκίνητά μας με ασφάλεια».

Αφορμή για τη διαμαρτυρία αποτέλεσε το τροχαίο δυστύχημα που συνέβη το βράδυ της περασμένης Κυριακής στην εθνική στο ύψος της Νέας Μανωλάδας, κατά το οποίο έχασαν τη ζωή τους δύο άνθρωποι.