Συνταξιδιώτες της 38χρονης με κορωνοϊό: Πρέπει να κάτσουμε για 10 ημέρες σε απομόνωση

Ανθρωποι που ταξίδεψαν μαζί με την 38χρονη που βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό, μίλησαν για το ταξίδι της επιστροφής από το Μιλάνο.

Οι συνταξιδιώτες της, μίλησαν- ανώνυμα- στον ΣΚΑΪ, τονίζοντας πως η 38χρονη που νοσηλεύεται στο ΑΧΕΠΑ, δεν έδειξε να έχει κάποια συμπτώματα. Έλεγαν μάλιστα πως έδειχνε να είναι μια χαρά στο ταξίδι της επιστροφής, στο οποίο βρισκόταν μαζί με τον άνδρα της.

«Μας είπαν τι έγινε και πως πρέπει να κάτσουμε για 10 ημέρες σε απομόνωση και να καλέσουμε αν δούμε συμπτώματα. Βρεθήκαμε με την γυναίκα, ήταν μαζί με τον άνδρα της. Δεν καταλάβαμε να έχει κάτι», ανέφερε ένας εξ αυτών, ενώ ένας άλλος τόνισε:

«Ταξιδεύαμε παρέα. Γνωρίζω τον άνδρα της. Δεν έδειχνε να έχει κάτι. Μια χαρά ήταν στην πτήση, όπως όλοι μας. Συζητούσαμε για το Μιλάνο και τα κρούσματα, αλλά όλοι ήμασταν καλά στην επιστροφή. Μας ακούστηκε παράξενο όταν μάθαμε ότι έχει τον ιό». Ενας τρίτος είπε πως θα πρέπει να μείνει για μέρες μακριά από τους συγγενείς του, όπως τον προέτρεψαν οι γιατροί.

«Πέσαμε από τα σύννεφα όταν μάθαμε για το κρούσμα. Μας είπαν οι γιατροί να προφυλαχθούμε. Θα πρέπει να μείνουμε για μερικές ημέρες μακριά από τους συγγενείς μας, ενώ μας είπαν να μην ερχόμαστε σε επαφή με πολύ κόσμο».