Ρέθυμνο: Θαμώνες ξυλοκόπησαν σερβιτόρο για μια παρατήρηση

Στο νοσοκομείο κατέληξε με εκτεταμένα τραύματα ένας σερβιτόρος που εργάζεται σε καφέ μπαρ στην παλιά πόλη του Ρεθύμνου, όταν τόλμησε να πλησιάσει μια πολυμελή παρέα θαμώνων που τα έκαναν «γης Μαδιάμ» στο κατάστημα για να τους ζητήσει να ηρεμήσουν και να μην προκαλούν προβλήματα!

Ήταν γύρω στις 2.30′ τα ξημερώματα της Δευτέρας, όταν οι άγνωστοι νεαροί άρχισαν να φωνάζουν και να σπάνε μπουκάλια, προκαλώντας δυσφορία στους υπόλοιπους θαμώνες του καφέ μπαρ. Ο εργαζόμενος τους πλησίασε και τους ζήτησε να σταματήσουν, αλλά δέχθηκε ξαφνική επίθεση από τους «νταήδες» της παρέας που άρχισαν να τον χτυπούν με γροθιές και τον τραυμάτισαν στο χέρι με ένα αιχμηρό αντικείμενο!

Αμέσως μετά, οι θρασύδειλοι νεαροί τράπηκαν σε φυγή και εξαφανίστηκαν, χωρίς να πληρώσουν και τον λογαριασμό τους! Ο αιμόφυρτος σερβιτόρος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου παραμένει για νοσηλεία με τραύματα σε όλο του το σώμα, ενώ οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος διενεργούν έρευνες για να ταυτοποιήσουν τους δράστες και εξετάζουν οπτικό υλικό από κάμερες της περιοχής.