Τροχαίο στη Γλυφάδα: Τι ισχυρίστηκε η συνοδηγός της μοιραίας Corvette -«Μπήκαμε στο αυτοκίνητο και φύγαμε»

Παρουσιάστηκε χθες ενώπιον της Τροχαίας η συνοδηγός της μοιραίας Corvette που τα ξημερώματα της 19ης Φεβρουαρίου παρέσυρε, σκότωσε και εγκατέλειψε τον 25χρονο οδηγό μηχανής Νάσο Καρανίκα στην περιοχή της Γλυφάδας.

Η συνοδηγός μετά το τροχαίο δυστύχημα είχε εξαφανιστεί, ενώ ο οδηγός του μεγάλου κυβισμού ΙΧ εμφανίστηκε στις Αρχές το περασμένο Σάββατο, υποστηρίζοντας πως βρισκόταν σε σοκ και γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο επιβιβάστηκε σε όχημα άλλου φίλου του και έφυγε από το σημείο.

Τι ισχυρίστηκε η συνοδηγός της μαύρης Corvette

Ετσι, λίγες μέρες μετά το φρικτό τροχαίο και το ξέσπασμα του πατέρα του αδικοχαμένου μοτοσικλετιστή, και η συνοδηγός εμφανίστηκε στην Τροχαία, η οποία, σύμφωνα με όσα προβλήθηκαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, περιέγραψε τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το μοιραίο στη Γλυφάδα.

«Ο οδηγός δεν αντιλήφθηκα να κάνει κόντρες στη λεωφόρο Βουλιαγμένης. Κατάλαβα ότι έκανε κάποιον ελιγμό για να αποφύγει ένα προπορευόμενο αυτοκίνητο και τότε έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα να παρασύρει τον άτυχο 25χρονο μοτοσικλετιστή. Είμαι σοκαρισμένη, μπήκαμε στο αυτοκίνητο και φύγαμε», είπε η νεαρή γυναίκα, σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό.

Πλέον οι Αρχές εστιάζουν τις έρευνές τους στον εντοπισμό του φίλου του 40χρονου που τον ακολουθούσε και τον βοήθησε να εξαφανιστεί από το σημείο του δυστυχήματος.