Ο πολιτικός καιροσκοπισμός Ν.Δ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝΑΛ και οι παρατρεχάμενοί τους, όπως ο κ. Νικολόπουλος

>Στην σημερινή συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Πατρέων, συζητήθηκε το θέμα: «Έγκριση Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης (Ο.Π.Δ.) Δήμου Πατρέων έτους 2020 που περιλαμβάνει τους Προϋπολογισμούς και τους πίνακες στοχοθεσίας των οικονομικών αποτελεσμάτων του Δήμου Πατρέων και των Νομικών του Προσώπων έτους 2020».
Οι εκπρόσωποι των παρατάξεων της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ, που όπως ισχυρίζονται έχουν μεγάλες πολιτικές διαφορές, για μια ακόμη φορά ταυτίστηκαν πλήρως και δεν έδωσαν θετική ψήφο, ενώ ψήφισαν τον προϋπολογισμό του Δήμου πριν από λίγο καιρό.
Αυτή είναι η αντιπολιτευτική τακτική τους. Ο πολιτικός καιροσκοπισμός!

>Τον Γενάρη του 2019, ο κ. Νίκος Νικολόπουλος, ως βουλευτής τότε, κατέθεσε ερώτηση στην Βουλή, προς τον Υπουργό Εσωτερικών, για τις διαφημιστικές δαπάνες του Δήμου Πατρέων, με αφορμή ανάρτηση ηλεκτρονικής εφημερίδας της Πάτρας.
Στην ερώτησή του, που αποτελούσε ακροδεξιό παραλήρημα, ζητούσε να μάθει μεταξύ άλλων αν αληθεύει ότι ο Δήμος ξόδεψε 500.000 ευρώ για διαφημιστικούς λόγους, αναφέροντας και διάφορα άλλα προβοκατόρικα, όπως καταχωρήσεις στον «Ριζοσπάστη».
Με βάση την παραπάνω καταγγελία, πραγματοποιήθηκε έλεγχος στον Δήμο, από την αρμόδια Εθνική Αρχή Διαφάνειας.
Η έκθεση του ελέγχου, που έχει αποσταλεί στον Δήμο μας, αποτελεί κόλαφο για τον κ. Νικολόπουλο και τους υπόλοιπους που σιγοντάριζαν και πρόβαλαν τις ανυπόστατες καταγγελίες του, γιατί όπως αναφέρεται ρητά στην έκθεση, τηρήθηκαν όλες οι διαδικασίες, όπως προβλέπονται από τους νόμους. Άνθρακες λοιπόν ο θησαυρός!
Η συνολική διαφημιστική δαπάνη του Δήμου, ήταν μόνο 42.129 ευρώ μαζί με τον ΦΠΑ (και όχι 500.000) και αφορούσε τις δύο καμπάνιες για την ανακύκλωση και τα αδέσποτα ζώα.
Όπως λέει ο λαός μας «ο ψεύτης και ο κλέφτης, τον πρώτο χρόνο χαίρονται. Το ψέμα και η συκοφαντία που χρησιμοποιήθηκε κατά κόρον την προεκλογική περίοδο από πολλούς υποψηφίους, απέναντι στην εντιμότητα και το ηθικό και πολιτικό κύρος της Δημοτικής Αρχής, συνάντησε την λαϊκή περιφρόνηση και κατακραυγή.
Ο Πατραϊκός λαός, μας γνωρίζει όλους πολύ καλά και με την ψήφο του, εμπιστεύτηκε με ποσοστό πάνω από 70% τον Δήμαρχο Κώστα Πελετίδη και την Δημοτική Αρχή της Λαϊκής Συσπείρωσης, να συνεχίσουν για τα επόμενα τέσσερα χρόνια το φιλολαϊκό τους έργο.
Όσα εμπόδια και να βάλουν οι παρατάξεις της Ν.Δ., του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΙΝΑΛ και οι παρατρεχάμενοί τους, όπως ο κ. Νικολόπουλος -που λειτουργούν πλέον ως ενιαία παράταξη- θα αποτύχουν με πάταγο, γιατί είναι το μαύρο παρελθόν της παρακμής, που στρέφονται κατά του Πατραϊκού λαού και των συμφερόντων του.