Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Τι είπε για την “αποβολή” της κολλητής της Έλενας Χριστοπούλου από το GNTM

Στη θέση της παρουσιάστριας της λαμπερής απονομής των Beauty Stars by Madame Figaro, βρέθηκε χθες η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και όπως πάντα ήταν απαστράπτουσα.

Λίγο πριν παρουσιάσει τα βραβεία, η Ηλιάνα μίλησε στους δημοσιογράφους και απάντησε σε όλα τα ερωτήματα. Αρχικά δήλωσε ενθουσιασμένη για την πρώτη της φορά στην παρουσίαση και τη θέση της πρέσβειρας του θεσμού. “Μόνο μεγάλη τιμή μπορώ να το πω. Χαίρομαι πολύ με εμπιστεύτηκαν για τα Beauty Stars by Madame Figaro 2020. Πετάω! Μ’ αρέσει!” πρόσθεσε.

Όταν οι δημοσιογράφοι την ρώτησαν για τις φήμες ότι έχει δεχτεί προτάσεις από τον ΣΚΑΪ ξεκαθάρισε ότι δεν ισχύει τίποτα και δεν έχει συζητήσει με κανέναν άλλο. “Δεν έχω συζητήσει τίποτα εγώ. Εγώ ανήκω στο δυναμικό του STAR. Δεν έχω συζητήσει με κανένα άλλο κανάλι.” είπε συγκεκριμένα. 

Όταν ερωτήθηκε για το GNTM και το αν θα συνεχιστεί, είπε ότι συνεχίζεται κανονικά ξεκαθαρίζοντας:

Έχει μιλήσει ήδη η Βίκυ που είναι η leader της ομάδας μας. Συνεχίζουμε όλοι κανονικά, είμαστε μια δυναμική ομάδα. Είμαστε όλοι στο ίδιο πνεύμα, υπάρχει πολλή αγάπη μεταξύ μας. Περιμένουμε το κανάλι και την παραγωγή να ετοιμάσουν το project και όταν είναι όλοι μέσα, ξεκινάμε. 

Όσο για την “αποβολή” της Έλενας Χριστοπούλου από το STAR μετά την επιλογή της να αναλάβει τη θέση του κριτή στο ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΪ, απάντησε:

Η Έλενα γνωρίζουν όλοι ότι είναι οικογένειά μου, δεν είναι μόνο μάνατζερ μου. Η οικογένειά σου θέλει το καλύτερο για σένα και όταν χρειάζεται κάνει πίσω και σε στηρίζει. Έχει συμβεί αυτό παλαιότερα στη Νέα Υόρκη. Και το κάνει με μεγάλη χαρά και αγάπη. Δεν έχει καμία σχέση το ένα με το άλλο. 

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Τι είπε για την "αποβολή" της κολλητής της Έλενας Χριστοπούλου από το GNTM

Για τη φημολογούμενη κόντρα με τη Βίκυ Καγια: 

Δεν υπάρχει καμία κόντρα μεταξύ μας! Το έχουμε πει πολλές φορές. Δουλεύουμε με πάρα πολλή αγάπη και χαμόγελο. Πάμε καλά στη δουλειά μας, στηρίζουμε η μία την άλλη. 

Η αντικατάσταση της Καγιά σε καμπάνια & η αλλαγή σκυτάλης στο MADWALK: 

Σε μία δουλειά ο πελάτης κανονίζει ποιο πρόσωπο θα τον εκπροσωπήσει. Εγώ σαν μοντέλο έχω μία μάνατζερ που κάνει την πρώτη επαφή. Από εκεί και μετά, όταν φτάσει σε εμένα, σημαίνει πως έχουν λυθεί κάποια προβλήματα. Αλλά σαν μοντέλα είμαστε αναλλώσιμα. Αλλάζουν τα πρόσωπα και είναι λογικό! Η Έλενα νομίζω προσπάθησε να την ενημερώσει, αλλά αυτό είναι της Έλενας θέμα όχι δικό μου. Εμένα δεν μου έχει πει ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα. […] Όσο για το MADWALK, χαίρομαι πάρα πολύ που θα το κάνει η Βίκυ. Ασχολείται κάθε μέρα με τη μόδα, ζει και αναπνέει γι΄αυτό! Θα το κάνει πάρα πολύ και θα το διασκεδάσουμε

Για τις φήμες για το MEGA: 

Δεν έχω συζητήσει με κανένα, δεν έχω μιλήσει με κανένα. Ανήκω στο δυναμικό του STAR και συνεχίζω εκεί! 

Ο έρωτας με τον SNIK & οι φήμες περί εγκυμοσύνης: 

Πώς με βλέπεις; Θα είχα γεννήσει μέχρι τώρα! 

Πηγή: www.yupiii.gr