ΑΧΑΪΑ: Η ετήσια εκδήλωση, κοπής πίτας, του Παναιγιαλείου, στο Αίγιο

Σε μια κατάμεστη αίθουσα, στον χώρο του κέντρου «Έσπερος» στο Πανόραμα Αιγιαλείας, πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία η ετήσια εκδήλωση (κοπή πίτας) του Συλλόγου μας. Η βραδιά ξεκίνησε με την προβολή μιας αναδρομής στην ιστορία της ομάδας και την ευλογία της πίτας μας από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Ιερώνυμο, ο Οποίος μετά τις ευχές του, πρόσφερε στον Σύλλογο μια Εικόνα της Παναγίας Γλυκοφιλούσας.

Την παρουσίαση της εκδήλωσης είχε αναλάβει ο Μάριος Βαλαβάνης ενώ τον λόγο πήραν, ο πρόεδρος της ομάδας κ. Τάσος Βασίλειου, ο γενικός αρχηγός κ. Λεωνίδας Σκαρτσίλας, ο Βασίλης Μπούνας εκ μέρους των ποδοσφαιριστών και ο προπονητής κ. Μάκης Λελούδας. Παράλληλα ο κ. Κώστας Δεληγιάννης και ο κ. Αντώνης Ρέλλας με την σειρά τους ανέβηκαν στο βήμα και εξήραν την προσπάθεια όλης της ομάδας.

Τυχερός της βραδιάς ήταν ο κ. Γιάννης Καρανικόλας ο οποίος κέρδισε το φλουρί της πιτας που αντιστοιχούσε σε ένα ρολόι GUCCI αξίας 900€ προσφορά του χρυσοχοείου «Μουζακίτης» ενώ για το ποδοσφαιρικό τμήμα τυχερός ήταν ο Κώστας Αποστολής του οποίου το φλουρί αντιστοιχούσε σε 200€ προσφορά των κ.κ. Ρέλλα και Μπακαλάρου.

Ακολούθησαν βραβεύσεις σε τέσσερα πρόσωπα που βοηθούν διαχρονικά τον Σύλλογο αλλά και τρεις ανθρώπους που έχουν αφήσει το στίγμα τους στην ομάδα υπηρετώντας την. Πρόκειται για τους κ. Δημήτρη Αγγελόπουλο, αρχιτέκτονα μηχανικό με δραστηριότητα στην Ζυρίχη της Ελβετίας, κ. Κώστα Αναστασόπουλο και την εταιρία «ΚΡΙΝΟΣ», κ. Κώστα Μπακαλάρο και την ομώνυμη εταιρία του στο εμπόριο ποτών και αναψυκτικών καθώς και τον γενικό διευθυντή της «Παναιγιάλειας Ένωσης Συνεταιρισμών» κ. Μιλτο Σταυρόπουλο.

Παράλληλα βραβεύθηκαν για την προσφορά τους στον Σύλλογο οι παλιοί προπονητές και ποδοσφαιριστές, Μάκης Λιάτος, Θανάσης Καρανικόλας και Δημήτρης Σπανός. Τις βραβεύσεις έκαναν ο βουλευτής και συντοπίτης μας κ. Άγγελος Τσιγκρης, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΣΕ συντοπίτης μας κ. Κώστας Σπηλιόπουλος, η Αντιδήμαρχος Έργων κα.Βάσω Ψυχράμη, ο Αντιδήμαρχος Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής του Δήμου κ. Στρατός Βαρδάκης, ο πρόεδρος του Νομικού Προσώπου του Δήμου κ. Τάκης Ανδριόπουλος και ο αντιπρόεδρος του, κ. Γιώργος Φραγκονικολόπουλος καθώς και το μέλος της διοίκησης και πρώην Γενικός Αρχηγός της ομάδας κ. Πάνος Σιαφλάς. Τον λόγο επίσης πήραν ο Αντιδήμαρχος Δημοτικής περιουσίας και Κληροδοτημάτων κ. Παναγιώτης Μαρινόπουλος και φυσικά ο Δήμαρχος Αιγιαλείας κ. Δημήτρης Καλογερόπουλος.

Η εκδήλωση έκλεισε με την κλήρωση της μεγάλης λαχειοφόρου αγοράς την οποία είχε αναλάβει ο Εμπορικός Διευθυντής της ομάδας κ. Δημήτρης Οικονομόπουλος. Τέλος, η Διοίκηση και το Ποδοσφαιρικό τμήμα του Συλλόγου θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους όσοι μας τίμησαν με την παρουσία τους και ιδιαιτέρως του υποστηρικτές της γιορτής: Αίθουσα εκδηλώσεων «ΕΣΠΕΡΟΣ» , Οινοποιία και Ποτοποιία «CAVINO», Ποτοποιία «ΚΡΙΝΟΣ», Αρτοποιείο «ΑΦΟΙ ΚΟΥΤΡΟΠΟΥΛΟΙ», Αρτοποιείο «ΨΥΧΑΣ», Αρτοποιείο «ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΜΟΝΤΖΟΛΗΣ», Video-Φωτογραφία «STUDIO MAIK» Αποστόλης Αλεξανδρόπουλος και Ήχος «MASTER SOUND» Νίκος Μανέτας.

Η Διοίκηση του Π.Γ.Σ.