Αχαΐα: «Χρυσός» ο Κώστας Ιατρόπουλος – Πρώτος στα 8000μ. ανωμάλου εδάφους

«Χρυσός» Πανελληνιονίκης αναδείχθηκε ο Κώστας Ιατρόπουλος στο Πανελλήνιο Πρωτάθληµα σε ανώµαλο έδαφος που έγινε την Κυριακή (23/2) στις Σκαµνιές Πηγής Τρικάλων. Ο αθλητής του Αθηνόδωρου τερµάτισε τερµάτισε 1ος στα 8000 µ επί ανωµάλου εδάφους στην κατηγορία των νέων ανδρών (Κ23) µε τη σπουδαία επίδοση (24΄ 38)! Μια πολύ µεγάλη διάκριση για τον Αιγιώτη αθλητή, τον σύλλογό του και τον αθλητισµό της Αιγιάλειας, σε ένα αγώνισµα που ήδη ο ΑΘΗΝΟ∆ΩΡΟΣ δηµιουργεί παράδοση.

Επίσης, ο ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Βόρειας Πελοποννήσου διοργάνωσε στο κλειστό προπονητήριό της, την 2η ηµερίδα Κλειστού Στίβου, όπου ο Αιγιώτης έφηβος άλτης του ύψους Μιχαήλ Καίπης, που από φέτος αγωνίζεται µε τον Κούρο Πατρών, κατάφερε να περάσει τα 2 µέτρα, κάνοντας ατοµικό ρεκόρ.

Από τον Αθηνόδωρο ξεχώρισε η επίδοση στο καινούργιο αγώνισµα του άλµατος τετραπλούν στην κατηγορία Κ16, του Ανδρέα Γεωργίου, ο οποίος µε 15.28 κατέλαβε την πρώτη θέση.

Στην σφαιροβολία Κορασίδων η Βιολέτα Μέγαρη πέτυχε ατοµικό ρεκόρ µε επίδοση 9.26, όπως επίσης και η Μαρία Κουνινιώτη µε 8 µέτρα ακριβώς.

Στο αγώνισµα των 60 µέτρων ο Χρήστος ∆ηµητρίου πέτυχε επίδοση 7.75 ( ατοµικό ρεκόρ). Ατοµικό ρεκόρ πέτυχαν επίσης όλες οι αθλήτριες του Αθηνόδωρου που συµµετείχαν σε αυτό το αγώνισµα. Η Ανδριάνα Σανδραβέλη µε 8.87, αλλά και η Ιωάννα Μπολοβίνη µε 9.00 στα 60 µέτρα Κορασίδων, όπως και στα 60 µέτρα Παγκορασίδων η Κατερίνα Λεκοσιώτη µε επίδοση 8.72, η Έστα Χριστοπούλου µε 9.03 και η Μαρία Κουνινιώτη µε 9.78.