(ΦΩΤΟ)-ΠΑΤΡΑ: Το πλήρωμα 159 (“Θριντήδες”) βρήκε τον 55ο Κρυμμένο Θησαυρό

Με πανηγυρικό τρόπο το απόγευμα  της Κυριακής 23ης Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε η εύρεση του 55ου Κρυμμένου Θησαυρού, που πρόσφερε εκπλήξεις, απρόοπτα και ένα απόγευμα με μπόλικη περιπέτεια  στα πληρώματα προσδίδοντας  ιδιαίτερο καρναβαλικό χρώμα και κλείνοντας το φετινό συναρπαστικό παιχνίδι.

Τον Κρυμμένο Θησαυρό βρήκε το πλήρωμα 159 με θέμα «Θριντήδες» και υπεύθυνους τους Δημήτρη και Κωνσταντίνο Κουρμπανά  μετά από έντονο ψάξιμο.

Tο κυνήγι για την εύρεση του 55ου Κρυμμένου Θησαυρού ξεκίνησε λίγο μετά τις 6 το απόγευμα, αμέσως μετά την παράδοση της σακούλας από τα πληρώματα στο Καρναβαλικό Γραφείο.

Εκεί δόθηκε ο πρώτος γρίφος, βάσει του οποίου τα πληρώματα έπρεπε να βρουν οδούς μέσα στην πόλη με ονόματα αρχαίων τραγικών ποιητών και έργων τους και να πάρουν τα στοιχεία για να οδηγηθούν τελικά στην Ιχθυόσκαλα, όπου ο Θησαυρός (το κλειδί για το σεντούκι) ήταν βυθισμένος στη θάλασσα.

Ο νικητής έπρεπε να πάει με αυτό στο Beau Rivage όπου βρισκόταν το σεντούκι και να το «ανοίξει».

Ο Θησαυρός είναι το σύνολο των «οβολών» (2 πεντάλεπτα), που είχε ζητηθεί στα πληρώματα να δίνουν σε κάθε παιχνίδι. Το ποσό που συγκεντρώθηκε θα δοθεί σε Ίδρυμα της πόλης για παιδιά.

Μετά την εύρεση τα πληρώματα γιόρτασαν τη λήξη του Παιχνιδιού με το καθιερωμένο πλέον party κυνηγών.

Είναι η πρώτη φορά που η εύρεση του Κρυμμένου Θησαυρού «ανεξαρτητοποιείται» από τη διαδικασία του υπόλοιπου Παιχνιδιού, καθώς μέχρι φέτος διεξαγόταν κατά τη διάρκειά του και πριν την παράδοση της σακούλας.

Ήταν ένα παιχνίδι γεμάτο ξέφρενο κέφι και χαρούμενη καρναβαλική διάθεση, την οποία τα συμμετέχοντα πληρώματα απέδειξαν ότι διέθεταν με το παραπάνω  και κυρίως το πλήρωμα 159. Με τον πιο συναρπαστικό και ευφάνταστο τρόπο λοιπόν έπεσε η αυλαία του 55ου Παιχνιδιού του Κρυμμένου Θησαυρού, που πρόσφερε πλήθος συγκινήσεων και εμπειριών στους κυνηγούς αλλά και στον κόσμο που παρακολούθησε πολλές δράσεις του.

Χορηγοί επικοινωνίας Πατρινού Καρναβαλιού 2020: ΕΡΤ, ΕΡΤ3, Δεύτερο Πρόγραμμα 103,7, ΕΡΤ Πάτρας