Ντέβα Κασέλ: Η αινιγματική έφηβη κόρη της Μόνικα Μπελούτσι

Η Mόνικα Μπελούτσι ήταν μόλις 25 ετών όταν πρωταγωνίστησε για πρώτη φορά σε διαφημιστική καμπάνια του οίκου Dolce & Gabbana. Ηταν η αρχή ώστε το όνομά της να συνδεθεί ανεξίτηλα με το ιταλικό σχεδιαστικό δίδυμο και η ίδια να αποτελεί μέχρι σήμερα την απόλυτη μούσα τους. Ποιος άραγε μπορεί να ξεχάσει το εμβληματικό διαφημιστικό σποτ του 1994, σκηνοθετημένο μάλιστα από τον Τζουζέπε Τορνατόρε, στο οποίο η χυμώδης ηθοποιός, σαν άλλη σισιλιάνα θεά, σαγήνευε τον φτωχό ψαρά; Και σήμερα – παρότι μοιάζει κλισέ -, φαίνεται ότι το μήλο έπεσε κάτω από τη μηλιά, γιατί την παράδοσή της συνεχίζει η μόλις 15χρονη κόρη της, Ντέβα, καρπός του έρωτά της με τον γάλλο ηθοποιό Βενσάν Κασέλ. Πράγματι, η θυγατέρα των δύο διάσημων ηθοποιών είναι το πρόσωπο του νέου αρώματος του οίκου, Dolce Shine.

Με μια πιο άγουρη και πιο αθώα ομορφιά από αυτήν της μητέρας της – μην ξεχνάμε άλλωστε ότι είναι μόλις 15 ετών -, η Ντέβα τον περασμένο Απρίλιο βρέθηκε στο γραφικό χωριό του Ραβέλο, στην Ακτή Αμάλφι. Στο διαφημιστικό σποτ, φορώντας ένα αιθέριο λευκό δαντελένιο φόρεμα περιδιαβαίνει στους δρόμους του Ραβέλο, κρατά ένα μπουκέτο αγριολούλουδα, χαμογελά και τρέχει ανέμελα αποτελώντας το απόλυτο σύμβολο της εφηβικής μεσογειακής ομορφιάς. Και η επιλογή του προσώπου της μόνο τυχαία δεν είναι. Οι διάσημοι οίκοι πλέον στοχεύουν όλο και περισσότερο στους millennials. Αντίο boomers λοιπόν!

«Σκέφτηκα ότι χτυπούσα στην πόρτα της κόλασης»: Φοιτητής περιγράφει πως νόσησε από κοροναϊό και συγκλονίζει
Η αινιγματική δεσποινίς Κασέλ

Οι πληροφορίες πάντως για τη νεαρή Ντέβα ρέουν με το σταγονόμετρο. Η ίδια είναι ελάχιστα ενεργή στα social media και οι γονείς της φαίνεται να καταβάλλουν κάθε προσπάθεια για να την προστατεύσουν. Είναι πάντως γεγονός ότι μετά το διαζύγιό τους ή ίδια διαμένει με τη μητέρα της και την 9χρονη αδελφή της Λεονί. Μάλιστα, το περασμένο καλοκαίρι εθεάθη στην Πάρο, όπου παραθέριζε μαζί με την ιταλίδα ντίβα.

Η πανέμορφη Ντέβα αποτελεί πάντως τη μεγάλη αδυναμία του πατέρα της, ο οποίος της ευχήθηκε χρόνια πολλά στα γενέθλιά της, τον περασμένο Σεπτέμβριο, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία της στο Instagram και γράφοντάς της μεταξύ άλλων «σ’ αγαπώ περισσότερο από όλα».

Φυσικά ουδείς γνωρίζει πώς αντέδρασε απέναντι στον χωρισμό των γονιών της, αλλά και στον ερχομό της νέας της αδελφής, Αμαζονί, τον περασμένο Απρίλιο, καρπό του έρωτα του 53χρονου πατέρα της με την 22χρονη σύζυγό του, το μοντέλο Τίνα Κιουνάκι. Πιθανότατα βέβαια η ίδια έχει συνηθίσει να είναι μέλος μιας μάλλον αντισυμβατικής οικογένειας. Γιατί είναι γεγονός ότι οι γονείς της έζησαν μια σχέση έντονου πάθους. Ολα ξεκίνησαν όταν γνωρίστηκαν στο κινηματογραφικό σετ της ταινίας «Διαμέρισμα στο κέντρο της πόλης» (1996). Παντρεύτηκαν το 1999. Απέκτησαν εκείνη και την αδελφή της. Και όταν ήταν μαζί, όχι μόνο ζούσαν σε χωριστά σπίτια, αλλά είχαν επιλέξει να ζουν ακόμη και σε διαφορετικές χώρες. Εκείνος στη Γαλλία. Και εκείνη στην Ιταλία. Θέλησαν έτσι να αποφύγουν τη ρουτίνα. Τελικά δεν τα κατάφεραν και τον Αύγουστο του 2013 ανακοίνωσαν επίσημα το τέλος της σχέσης τους.

Κάνεις δεν μπορεί να πει με σιγουριά αν η 15χρονη Ντέβα με τα ευλογημένα γονίδια θα ακολουθήσει τα χνάρια της μητέρας της μετά το μόντελινγκ και στον δρόμο της υποκριτικής. Οπως βέβαια έχει δηλώσει και η Μόνικα Μπελούτσι στο περιοδικό «Grazia»: «Νομίζω ότι και οι δύο κόρες μου διαθέτουν καλλιτεχνική φλέβα, αλλά θα δείξει, είναι λίγο νωρίς να μιλήσουμε για αυτό». Μήπως τελικά δεν είναι;